Сертифицирани коучове – членове на ICF Bulgaria

По-долу можете безплатно да ползвате безплатна база данни с кратки профили на сертифицираните коучове в България, които понастоящем са членове на сдружението „Ай Си Еф България“ (ICF Bulgaria) и са пожелали да се включат в нея.

Целта е тя служи като инструмент и да подкрепи потенциалните клиенти на коучинг услугите в България при избора им на професионален коуч.

Тя не следва да бъде използвана с цел маркетиране и промоция на продукти и/или услуги от трети страни към членовете на ICF Bulgaria. Квалификацията на коучовете в списъка по-долу и предоставената от тях информация не е проверявана от ICF по какъвто и да е начин. ICF Bulgaria приканва физическите и юридическите лица, използващи настоящата база данни, да използват здрав разум и да предприемат стъпки за удостоверяване квалификацията на всеки потенциален коуч. ICF Bulgaria не носи отговорност за каквито и да било претенции, които могат да възникнат като резултат от използването на настоящата база данни със сертифицираните коучове в България, които понастоящем са членове на сдружението.

[/fusion_tabs]

При ползването на базата данни по-горе, имайте предвид, че сред членовете на ICF Bulgaria има и други сертифицирани коучове, които за момента не са публикували профилите си.