Мастър сертифициран коуч (MCC)

Мастър сертифициран коуч (МСС) акредитационната степен на Международната коуч федерация (ICF) е за коуча експерт.

Има само един начин за кандидатстване за МСС акредитация в ICF.

Като щракнете на булетите по-долу, ще получите допълнителна информация.

Изисквания за кандидатстване за МСС акредитация:

Вижте раздела Нови тенденции за разяснителни материали по теми, свързани с акредитацията.

 

ИЗТЕГЛЕТЕ ИЗИСКВАНИЯТА ЗА MСС АКРЕДИТАЦИЯ В PDF

ПОРАДИ ПРОМЕНИТЕ В СИСТЕМАТА ЗА АКРЕДИТАЦИЯ В СИЛА ОТ 1 АПРИЛ 2014 Г. ЗА НАЙ-АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ПОСЕЩАВАЙТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА НА ICF GLOBAL.

 

Срок за обработка на кандидатура

Когато платите таксата, по електронна поща ще получите линк към документите за кандидатстване за акредитация. Обработката на кандидатурите за МСС акредитация по портфолио пътеката обикновено отнема около двайсет (20) седмици. Всички кандидатури се разглеждат в рамките на шест седмици от получаването им в централата на ICF, а подадените записи на коучинг сесии за оценка на представянето са оценявани в рамките на дванайте седмици от момента на одобрение на кандидатурата до следващата стъпка в процеса по преглед.
Кандидатите получават своите ICF сертификати за МСС акредитация до две седмици след одобрението им. Тези срокове отразяват стремежа на ICF да предостави подробна и стриктна оценка на кандидатурите.

Изтегли примерен формуляр за кандидатстване за МСС
Плати формуляр за кандидатстване за МСС

* Примерен формуляр за кандидатура в PDF е само за ваше сведение и преглед и НЕ трябва да я използвате, за да кандидатствате с нея. Препоръчваме на кандидатите да попълнят бланката наведнъж. Планирайте около 30 до 60 минути, ако предварително сте подготвили цялата необходима информация. Моля, изтеглете примерната бланка в PDF, за да се ориентирате какъв тип информация ви е нужна.