Публикации на ICF Global

Публикации на Международната коуч федерация

Международната коуч федерация (ICF) се стреми да държи своите членове в крак с най-новата информация и проучвания. Блогът на ICF, както и списанието Coaching World са платформите, през които споделяме тази информация и ви държим информирани. ICF Bulgaria популяризира най-горещите новини през социалните медии – групите ни в LinkedIn и Фейсбук.

Годишни доклади

Международната коуч федерация публикува своя Годишен доклад всяко лято. В него е описан напредъкът, постиженията и финансовата картина за предходната фискална година.

Блог

Блогът на Международната коуч федерация се фокусира върху новини от коучинг индустрията – от интервюта с лидери в сферата на коучинга, до добри практики как организациите успешно използват коучинга.

Coaching World

Coaching World е безплатно онлайн списание, списвано от Международната коуч федерация и издавано всяко тримесечие. Броевете му предлагат със статии, видеа, добри практики и проучвания, изпълнени с прозрения, които ще ви информират както за различни коучинг практики, ще вдъхновят нови идеи и ще ви предложат инструменти, които можете да приложите веднага.