Международна седмица на коучинга 2014

Международна седмица на коучинга

Международна седмица на коучинга

Международната седмица на коучинга е световно събитие с продължителност една седмица, по време на което всяка година празнуваме коучинг професията като увеличаваме осъзнасоттта, разбирането и ефекта от коучинга. На глобално ниво през 2014 г. тя ще се състои от 18 до 25 май.
По време на това събитие коучове по целия свят предлагат голямо разнообразие от дейности и про боно услуги на местните си общности, за да споделят ефекта от коучинга. От образователни сесии, през коучинг демонстрации до дискусии, Международната седмица на коучинга предлага по нещо за всеки. Джери Юделсън, МСС, член на федерацията през 1999 г. започва инициативата. Оттогава Международната седмица на коучинга образова обществото за стойността от това да работите с професионален коуч и признава резултатите и напредъка, постигнати чрез коучинг процеса. Независимо като коуч или като коучван, включете се!

Опитайте коучинга

Опитайте коучинга!

Професионалният коучинг е силно преживяване, което променя корпоративната култура от заповеди и контрол към сътрудничество и творчество. Коучингът развива по-способни лидери, по-добри комуникатори, по-производителни служители и по-положително настроени хора.
Любопитни ли сте какво е коучинга? Открийте повече за ефекта от коучинга като се включите в събитията, организирани от ICF Bulgaria по време на Международната седмица на коучинга!

Събития

Съберете общността

Съберете общността
Вие сте член на Международната коуч федерация?
 Като член на Международната коуч федерация (ICF Global) и ICF Bulgaria сте имали възможност от първа ръка да наблюдавате дълбоката трансформация, която се случва с коучинг. Водете с примера и започнете да образовате своята общност за ефекта от професионалния коучинг.
Тъй като местните представителства на Международната коуч федерация и коучовете са тези, които правят Международната седмица на коучинга успешна, помогнете повече хора да разберат за коучинга, като се включите в местните инициативи тази година! Намерете начин да допринесете. Свържете се с някой от лидерите в ICF Bulgaria и се включете в планирането на събитията или просто присъствайте на мероприятията, ако това е единственото, което програмата ви позволява.

Станете домакин

Станете домакинАко няма планирани събития във вашия град, обмислете да станете домакин на такова!  Това е не само отлична възможност да образовате обществото за коучинга, но и създава много добри възможности за нетуъркинг. Не е нужно да сте лидер на ICF Bulgaria, за да сте домакин на събитие.

Ресурси

Подгответе местното ICF представителство

Вие сте един от лидерите на местно ICF представителство? Възползвайте се от ресурсите, които Международната коуч федерация е създала, за да ви помогне да организирате Международната седмица на коучинга на местно ниво!

Ресурси

Пазарувайте в онлайн магазина на ICF

Всички приходи от покупки в онлайн магазина на Международната коуч федерация по време на Международната седмица на коучинга са дарявани на Фондацията на ICF, която спонсорира про боно коучинг и предоставя стипендии за коучинг обучение. Помогнете на другите да преживеят коучинга като пазарувате в онлайн магазина на ICF по време на Международната седмица на коучинга (19-25 май 2014 г.). Колкото повече пазарувате, толкова повече дарявате!

Пазарувай

Запазете събитието в календара си

Добавете събитието в календара си сега. Добавете Международната коучинг седмица за 2014 г. към Вашия Google календар. Заредете iCalendar файл (.ics), за да запазите събитието в календара си в Microsoft Outlook