Среща през месец март

Мартенската среща на коучинг общността в България е посветена на 4D системата за развитие на високо ефективни лидери и екипи.

Как да увеличим ефективността на компанията , качеството на продуктите си и успеха на проектите чрез измерване и управление на невидимите връзките в екипната среда? Как да изградим мотивираща работна среда, да подобрим организацията на екипите и да помогнем за рагръщането на пълния потенциал на служителите?

Към кого е адресирана : Собственици на малки и средни компании, лидери на екипи, оперативни директори, бъдещи мениджъри и всички за, които успехът носи удовлетворение и удоволствие.

Каква ще е ползата за участниците? Участниците в срещата ще разберат как да:

подобрят атмосферата в екипите, които управляват
идентифицират основните модели на поведение на служителите в работна среда
управляват процесите, които те пораждат.
Запознаването с 4-D системата ще помогне на лидерите на екипи да видят организация на работната си среда по нов начин и да вземат решения за действия, които да направят компанията и екипите им по-ефективни отвсякога.

Всеки ще има възможността да опита коучинг и да си тръгне с конкретен резултат от срещата, като участва в групова коучинг сесия върху едно от 8-те ключови поведения на 4-D системата „Изразяване на благодарност и искрена признателност“

Водещ на мартенската среща: Полина Йорданова, ЕСРС
Полина Йорданова има повече от 20 години мениджърски опит в международни IT компании. Управлявала е екипи от над 50 човека. От 2011 година се занимава с развитие на мениджъри и екипи чрез коучинг методи. Полина е основател и съдружник в Universe Flow – основен партньор за България на 4-D Системата на НАСА за ефективност. Магистър по математика, информатика и педагогика към Софийски Университет “Св. Климент Охридски”. Сертифициран професионален коуч към Erickson College International.

За да участвате в събитието е необходимо да се регистрирате и да закупите билет от www.sabitie.bg
За членове на Ай Си Еф България – вход свободен. Необходима е само регистрация.
Очакваме ви!