РазЛичностно Развитие през юли

Юлската среща на коучинг общността в България – РазЛичностно развитие, ще бъде на тема: “Как да подобрим продуктивността си и да намерим повече пълноценно време за себе си и близките си”. Присъединете се към нас на 21 юли 2016 г. в зала Ерато, гр. София.

Ивет Павлова, бизнес коуч и ментор, чието мото е “Разраствай своя бизнес, докато се наслаждаваш на живота си” ще ви представи първите стъпки към това как да подобрим продуктивността си, за да гоним ефективно бизнес целите си като паралелно с това намираме и повече пълноценно време за себе си и близките си.

В рамките на около час тя ще ви въведе в това от какво зависи нашият фокус и енергия, какво ни пречи да сме изцяло тук и сега във всяка една ситуация, как можем да управляваме състоянието си, така че да се справяме по-бързо със задачите си и да присъстваме пълноценно в „сегашния момент”. След това в рамките на 30 минути ще направим групова коучинг сесия за „събиране на фокусирана енергия”.

Необходимо е да носите само своето вдъхновение и желание да видите нещата под още един ъгъл! Ние ще се погрижим да си тръгнете заредени и вдъхновени с нова е енергия.

Каква ще е ползата за Вас като участниците:

Ще разберете как можете да се зареждате с енергия и да управлявате концентрацията си, от там и времето и резултатите си.

Ще можете по-лесно да елиминирате нещата, които ви отклоняват от това да „присъствате на 100%” с децата си, с партньора си или когато работите, или когато почивате, така че всяко от тези действия да е в пъти по-пълноценно от обичайното.

С какво ще си тръгнаете от срещата:

Повече яснота относно кое намалява Вашия фокус и енергия и как да се справите с това. Начин да откриете повече радост в ежедневието и как да подобрявате баланса «работа – личен живот – здраве».

Запознайте се с водещата на юлската среща на коучинг общността в България – РазЛичностно Развитие:

Ивет Павлова е бизнес коуч и ментор с насоченост “бизнес експанзия и баланс “работа – личен живот – здраве””. Ето какво казва тя как е стигнала до тази тема: “След 13 години работа в корпоративния свят, с фокус бизнес експанзия и оценка на риска, много интересна работа, но и подложена на доста стрес, в един момент започнах да чувствам, че „прегрявам” до такава степен, че след раждането на сина ми, не можех да си помисля да се върна в тази сфера. Това ме насочи в съвсем друга посока – уелнесът. От пет години се развивам в тази област, която започнах като хоби и в последствие я трансформирах и в професия. Така поех пътя на предприемачеството. Исках да мога да помагам на хората да се грижат за щастието си и здравето си по алтернативен начин. Преди 3 години се срещнах с коучинга и НЛП, в които се влюбих, след като опитах тяхната трансформираща сила и направих всичко, за да стана професионален НЛП коуч и вече 2 години практикувам тази професия с огромно удоволствие. Това, което ме вдъхновява е резултатите на клиентите ми, които се сдобиват с нова енергия, идеи и хъс да развиват бизнеса си ефективно и да подобрят нещата, които искат в живота си. Интегрирайки стария си опит и преживявания, познатите предизвикателства на колегите в корпоративния свят и хората от бизнеса, знанията и опита си от уелнеса, коучинга и като предприемач, създадох тази програма, която е началото от поредица програми свързани с разрастване на бизнес, докато поддържаме удовлетворяващо ниво на баланс „работа – личен живот – здраве”. Желанието ми е да започна да организирам уъркшопи и така да допринеса за повече хора в процеса на пистигане на техните стремежи. Искрено вярвам, че ключът към успеха в 21 век е не само да гоним цели, но и да се грижим за здравето си, да прекарваме пълноценно време с близките си, да използваме съвременните знания и иновативни техники, за да се справяме по-лесно със задачите си и да управляваме наистина времето си, без да изпадаме в „логистично психическо натоварване” от хилядите неща, които трябва да свършим ежедневно.”

Присъединете се към нас и научете повече за себе си и за това как да сте по продуктивни и фокусирани! Ще споделите два забавни и ползотворни часа със съмишленици!