Ноемврийска среща на коучинг общността в България – РазЛичностно Развитие

Темата на ноемврийската среща на коучинг общността в България РазЛичностно Развитие е:

МАЙСТОРСТВОТО В САМООРГАНИЗАЦИЯТА

Или как да използваме Agile подходи, за да постигнем по-висока лична продуктивност и удовлетворение за себе си и нашите клиенти

 

Водещ на ноемврийската срещата ще е Зорница Николова, АСС:

Зорница работи с екипи и организации като Agile коуч, като им помага да интегрират Agile подходите в работата си. С темата се занимава от над 10 г. и има опит в различни роли – от член на екип през ProductOwner до мениджър и коуч на Agile екипи.

В първата част на срещата Зори ще запознае аудиторията с Agile ценностите и ще предложи инструменти, които могат да бъдат използвани за организиране на работата ни по различни проекти, така че да можем по-лесно да следим и приоритизираме работата си.

Срещата ще включва и създаване на индивидуален времеви бюджет и персонална канбан дъска, като Зори ще фасилитира самостоятелната работа по използване на представените инструменти.

Темата е насочена към всички коучове, които работят паралелно по различни проекти и биха искали да подобрят самоорганизацията си.

Ще имате възможност да се запознаете с Agile концепцията, както и да получите практически инструменти, които да можете лесно и бързо да приложите веднага в практиката си. Всеки ще си тръгне с прототип на собствена Канбан дъска, с която да експериментира.

Билети и регистрация: