Когато коучингът срещне йога – Юнска среща на коучинг общността в България – РаЗличностно развитие

Кога? : 15.06.2017
В колко? : 18:30
Къде? : СОХО, ул. Искър, 4
София, България

Необходима е регистрация  ТУК

В юнската среща на коучинг общността в България – РазЛичностно Развитие, организирана от Ай Си Еф България, заедно със сертифицирания коуч и йога инструктор Христина Митовска ще изследваме пресечните точки между най-иновативния подход за работа с личностния потенциал – коучинга и един от най-древните методи за личностна и духовна работа – йога.

Срещата ще е изключително полезна за практикуващи коучове, коучинг клиенти, както и за всеки, който се интересува от коучинг и желае да се докосне до него по един нетрадиционен начин.

Христина ще представи йога и пресечните точки с коучинга, изключителната близост, която имат двата подхода за личностно опознаване и развитие. Философията на йога се фокусира върху силните страни на личността и работи за неутрализиране на слабостите, те също подпомагат личностното осъзнаване, успокояване и овладяване на ума и емоциите. Ще изпробваме кои техники от йога можем да използваме като коучове, за да даваме най-доброто на своите клиенти и как можем да използваме тези техники в сесиите със самите клиенти?

Христина Митовска е сертифициран коуч, обучител и йога инструктор. Работи с клиенти в посока личностно развитие и трансформация, както в България, така и по света. Създател и водещ на обучения по коучинг умения в контекста на образованието и взаимоотношенията. Страстен последовател на йога.

Участниците в срещата ще получат нова перспектива към коучинга и йога и към възможностите, които предлагат двата подхода, как се допълват, обогатяват и подпомагат взаимно.

Ако сте ICF акредитиран коуч, пълното участие в срещата ще ви  даде 1.5 ССЕUs Resourse Development, за подновяване на акредитация към ICF.

Срещата ще е изключително полезна за практикуващи коучове, коучинг клиенти, както и за всеки, който се интересува от коучинг и желае да се докосне до него по един нетрадиционен начин.

Христина ще представи йога и пресечните точки с коучинга, изключителната близост, която имат двата подхода за личностно опознаване и развитие. Философията на йога се фокусира върху силните страни на личността и работи за неутрализиране на слабостите, те също подпомагат личностното осъзнаване, успокояване и овладяване на ума и емоциите. Ще изпробваме кои техники от йога можем да използваме като коучове, за да даваме най-доброто на своите клиенти и как можем да използваме тези техники в сесиите със самите клиенти?

Христина Митовска е сертифициран коуч, обучител и йога инструктор. Работи с клиенти в посока личностно развитие и трансформация, както в България, така и по света. Създател и водещ на обучения по коучинг умения в контекста на образованието и взаимоотношенията. Страстен последовател на йога.

Участниците в срещата ще получат нова перспектива към коучинга и йога и към възможностите, които предлагат двата подхода, как се допълват, обогатяват и подпомагат взаимно.

Ако сте ICF акредитиран коуч, пълното участие в срещата ще ви даде 1.5 ССЕUs Resourse Development, за подновяване на акредитация към ICF.