АЙ СИ ЕФ България с номинация за “Годишните награди за отговорен бизнес 2015г.” на Българския форум на бизнес лидерите

Проектът на АЙ СИ ЕФ България “Първа национална коучинг конференция с международно участие 2015г.” беше номиниран за “Годишната награда за отговорен бизнес 2015г.”
За 13-ти път Българският форум на бизнес лидерите организира своите Годишни награди за отговорен бизнес на официална церемония на 25 февруари 2016 г. в София Хотел Балкан- конкурс, чиято цел е да отличи и популяризира забележителния принос на отговорния бизнес в България. Сдружение АЙ СИ ЕФ България беше номинирано за корпоративна отговорност в категория „Инвеститор в човешкия капитал”.
В престижния конкурс участаха общо 93 проекта, реализирани от 63 компании и организации, в шест категории: „Инвеститор в обществото”, „Инвеститор в знанието”, „Инвеститор в човешкия капитал”, „Инвеститор в околната среда”, „Маркетинг, свързан с кауза”, „Най-добра социална политика на малко или средно предприятие.
Над 300 гости проследиха с интерес представянето на всички номинирани проекти и връчването на призовете и на специалната награда „Engage”. Сред официалните гости бяха Президентът на Република България Росен Плевнелиев, членове на правителството, дипломати. АЙ СИ ЕФ България бе представено от УС и членове на Сдружението. По време на официалният коктейл те имаха възможност да обсъдят с присъстващите представители на бизнеса популяризирането на коучинга и развитието на коучинг културата в България. Участието на АЙ СИ ЕФ България в номинациите бе високо оценено от Максим Бехар-създател на конкурса и на Българския форум на бизнес лидерите. Обсъдени бяха бъдещи съвместни инициативи.
IMG_0045