ICF Bulgaria за първи път кандидатства за ICF Chapter Award

2011-08-01

През 2011 г. ICF Bulgaria кандидатства за първи път за Наградата за представителство (ICF Chapter Award), връчвана ежегодно от Международната коуч федерация (ICF) на местните й организации по света. България кандидатства в категорията “Намираме своя глас” със своятаинициатива Майсторски коучинг класове на ICF Bulgaria.

През 2011 г. Международната коуч федерация връчва ICF Chapter Award в две категории:

  • “Местен дух, глобално присъствие – награда за активизъм в местните общности” – тя се присъжда на ICF представителства, които са установили значително коучинг присъствие в своите общности.
  • “Намираме своя глас” – награда за маркетинг/ПР, която отличава ICF представителства, които са създали успешна маркетинг/ПР кампания в своите общности.

Всяка от тях се присъжда на голямо, средно и малко представителство.

Тази година за първи път рекорден брой – 26 представителства от общо 114 по света бяха изпратили своите кандидатури. Макар да не успяхме да се преборим за наградата, бяхме номинирани за старта на инициативата Майсторски коучинг класове на ICF Bulgaria, която служи като виртуално място за срещи чрез провеждане на видеоконферентни връзки и образователни сесии. Тя също служи като база за изграждането на първоначалната обща визия за приложението на коучинга в бизнеса, сферат ана образованието, здравеопазването, държавното управление и семейството през следващите 10-20 и повече години в България.

Кандидатура на ICF Bulgaria за ICF Chapter Award

ICF Bulgaria – номинирана за ICF Chapter Award

Вижте съобщението на ICF Global за номинираните и наградените с ICF Chapter Award през 2011 г.:

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA
ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA