Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

„Ай Си Еф България“ представя

Коучинг Училища в България

Дата: 25.02.2021 г., 18:30-20:00 ч.

Място: Zoom и на живо в страницата ни във Фейсбук

Такса участие: безплатно

Снимка: Adobe Stock

Да бъдеш професионален коуч е избор, който променя живота. В този момент човек тръгва по пътя на продължаващо лично и професионално развитие и израстване, което започва с подходящата обучителна програма. Ние от ICF вярваме, че колкото по-добра е обучителната програма, толкова по-добър ще бъде и професионалистът, обучен в нея.

Мисията на ICF – Международната Коучинг Федерация, е да осигури високи стандарти в коучинг професията. Тези високи стандарти започват с обучителните коучинг програми, акредитирани от нея. Акредитацията в ICF е безспорно доказателство за високото качество, надеждност и конкурентност на обучителната програма, и удостоверява пълното й съответствие с професионалните стандарти и кодекс на поведение на професионалния коуч.

На 25.02.2021, в рамките на ICF Академия 2020-2021, имаме удоволствието да ви представим три акредитирани към ICF програми, които предоставят в България базово сертификационно коучинг обучение по коучинг компетенциите и кодекс на поведение на ICF.

Aligned Action International (AAI) е сертификационна програма за професионален коучинг, акредитирана от Международната коучинг федерация (ICF) с най-високата степен на акредитация за обучителна програма – ACTP. Съдържанието и подходът на преподаване са ориентирани както към коуч практици, така и към бизнес лидери и експерти, които имат желание да прилагат коучинг подход в работата си. Програмата AAI е създадена от Джан Елфлайн – един от първите Master Certified Coach (МСС) и преподавател по коучинг с над 25 годишна практика във водещи коучинг училища в САЩ, Великобритания, Мексико, Дания и Китай. Понастоящем AAI e представена във Великобритания, Дания, Мексико, САЩ и в региона на Югоизточна Европа (включително България).

Представител на програмата за Югоизточна Европа е Веселка Цочева-Донкова – предприемач, бизнес лидер, треньор и PCC коуч, която ще бъде и презентатор на предстоящото събитие.

Erickson Coaching International е един от водещите лидери в сферата на коучинг обученията. В България брандът се представлява от Tack TMI (предишно име OD&M Consulting). Програмата „Изкуството и науката в коучинга / The Art & Science of Coaching  е една от акредитираните коучинг програми на Erickson.  Тя е за професионалисти, които са ориентирани към развитието на хората и искат да направят кариера като корпоративни или индивидуални коучове в бизнеса или в живота. Solution Focused Coaching, Коучинг фокусиран върху решенията, е подходът, който се изучава в програмата. След завършването й, всеки участник получава ESFCC – Сертификат на Erickson. Основател на програмата е Мерилин Аткинсън. Представител на Erickson Coaching International – България и презентатор на събитието ще бъде Надежда Михайлова, PCC коуч, регистриран ICF ментор коуч и треньор на програмите „Изкуството и науката в коучинга“ и „Родителят като коуч“.

„ПУЛСът на Коучинга“ е водещата програма на Ментор Коучес и първата и единствена българска сертификационна програма по коучинг, акредитирана от Международната Коучинг Федерация за 130 часа специфично коучинг обучение (ACSTH). Тя е създадена през 2016 г. като онлайн живо обучение и е интерактивна, с практическа насоченост. Едноименната групова менторска програма е акредитирана за 24 часа надграждащо коучинг обучение и покрива изискванията на ICF за менторство за индивидуална акредитация. Ментор Коучес е създадена през 2014 година от Мария Стайкова и Неда Алкалай с мисията: “Да дадем своя принос за постигане на високи стандарти в коучинг професията. Ние работим с успешни хора, стремящи се към професионално съвършенство и израстване, като ги провокираме да разгърнат уверено своя уникален талант.” Мария Стайкова, PCC коуч, ментор коуч и треньор, ще бъде презентатор на предстоящото събитие.

 

 

Очакваме Ви на 25.02.2021 г., 18:30-20:00 ч. в Zoom и на живо в страницата ни във Фейсбук:

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/International.Coaching.Federation.Bulgaria

Присъединете се към събитието във Фейсбук: https://fb.me/e/1Xkx2Z1KG

Линк за включване в събитието в Zoom: https://zoom.us/j/93855229187

Meeting ID: 938 5522 9187
Passcode: 365103