Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

“АЙ СИ ЕФ АКАДЕМИЯ 2020-2021”
8-те основни коучинг компетенции –  седма среща от поредицата
Facilitates Client Growth
Водещ: Мария Белопитова, ACC, Президент на “Ай Си Еф България”
Събитието дава 1,5 CCEUs в Core Competencies
Дата на провеждане: 4 март 2021 г., 18:30 ч. – 20:00 ч.
Място на провеждане: Онлайн в Zoom

На тази среща ще разгледаме осмата компетенция, Facilitates Client Growth. Израстването на клиента e кулминацията и развръзката на коучинг взаимоотношението. Уменията на коуча, неговата личност, владеенето и прилагането на коучинг компетенциите се сливат, за да фокусират израстването на клиента и да подкрепят пълното разгръщане на неговите способности и потенциал. На срещата ще разгледаме и дискутираме:

• Дефиницията на ICF и съдържанието на новата компетенция 8: Facilitates Client Growth;

• Какви действия на коуча изисква тази компетенция;

• Как системата от коучинг компетенции действа, за да подсили естествения заряд за израстване на клиента;

• Какво превръща работата с коуч в наистина трансформативен процес.

Очакваме ви, заредени с любопитство и готовност да участвате и споделяте.


Такса за участие:
– Безплатно за членове и приятели на”Ай Си Еф България” (изисква предварителна регистрация).
– За всички останали – 20 лв. за един човек, 30 лв. за двама.
След регистрация ще получите инструкции за плащане и потвърждение с линк към срещата в Zoom.

Коя е Мария Белопитова?

Мария Белопитова, ACC, е акредитиран коуч към Международната Коучинг Федерация (ICF) от 2018г. с повече от 200 часа практика с клиенти. Тя е Дипломиран Коуч за дълбока трансформация и Narrative Coach практик (коучинг чрез разказите на Клиента). Също така, Мария е Сертифициран експерт по Емоционална интелигентност II ниво към ISEI (International Society for Emotional Intelligence, NY, USA).

Мария става член на Международната Коучинг Федерация (ICF) и на Сдружение „Ай Си Еф България“ през 2016г. От януари 2018г. се присъединява към лидерския екип на Сдружението като Директор Финанси за мандат 2018-2020г, а от април 2020 г. поема поста Президент на СНЦ “Ай Си Еф България” и Председател на Управителния съвет на сдружението.

Преди да се насочи към професията на коуч през 2016г., Мария има повече от 20 годишен професионален и ръководен опит в банковата система, където съчетава уменията си на инженер, икономист и експерт в областта на развитието и управлението на човешките ресурси. През периода 2005-2017 е старши мениджър в УниКредит Булбанк и УниКредит Русия, като основно отговаря за въвеждането на системи за управление на представянето, мотивацията и възнагражденията.

„За мен коучингът е отношение към живота, в което човек изгражда умения за осъзнато присъствие, слушане, приемане, както и за активно, отговорно и действено поведение в отговор на изправящите се пред него предизвикателства. Начин на живот, при който човек остава гъвкав, адаптивен и устойчив при различни житейски обстоятелства, като продължава да учи и да развива вродените си таланти.“