Членове на УС на ICF Bulgaria участваха в Европейската конференция на ICF Global в Швеция и Дания

От 18 до 20 септември 2014 г. в Малмьо, Швеция и Копенхаген, Дания се проведе Европейската конференция на ICF Global . Присъстваха около 500 представители от всички европейски държави, ръководството на ICF Global и гости от различни континенти по света. България бе представена от Кирил Калев, Председател на УС на АЙ СИ ЕФ България и Владимир Борачев, Директор членство в АЙ СИ ЕФ България.

Под мотото „Кураж за създаване на промяна – коучинг за устойчиво бъдеще” организаторите на конференцията предложиха изключително интересна и професионална програма, приложена по-долу. Тя включваше пленарни заседания водени от световноизвестни лектори и фокус-сесии модерирани от видни коучинг-експерти по актуални и организационни теми за коучинга, развитието на професията, научни и приложни въпроси, отнасящи се към фундаменталните познания на съвременния коучинг.

За българските представители конференцията бе уникален шанс за запознаване с най-новите тенденции в професията на коуча, организационното развитие на най-голямата професионална организация на коучинга в света – ICF и възможностите за прилагане на най-добрия опит в работата на АЙ СИ ЕФ България. В рамките на богатата социална и културна програма бяха създадени нови професионални и лични контакти.

На работна среща с членовете на АЙ СИ ЕФ България, проведена на 2 октомври 2014 г., присъстващите бяха запознати с най-интересното от конференцията. Бе оповестено, че следващата глобална среща на организацията е по повод 20-тата годишнина от нейното създаване и ще се проведе през март 2015 г. в Атланта, САЩ, където всички членове са поканени да участват.