Априлска среща РазЛичностно Развитие

Априлската среща на коучинг общността в България – РазЛичностно развитие, ще бъде на тема: “Какво ме мотивира и прави щастлив – персонален коучинг за мотивация.” Присъединете се към нас на 21 април 2016 г. в зала Ерато, гр. София.

Председателят на ICF България Кирил Калев ще представи 16-те основни мотива, определящи мотивационния профил на всеки човек, съгласно най-модерните изследвания на видния американски психолог проф. Стивън Рийс.

Какво да очаквате:

Един от всички регистрирали се за участие до 15.4.2016г. ще има шанс да спечели изготвяне на “личния мотивационен профил” напълно безплатно. По време на срещата на 21.04.2016 г. Кирил Калев ще анализира получените резултати и ще демострира конкретните особености на профила на участника, като в същото време обсъждаме и основните принципи на мотивацията.

Научете повече за своята лична мотивация и ценностна система! Това ще ви позволи да развивате себе си и екипа, който ръководите. Ще ви помогне да отговорите на въпроса „кой съм аз”, как да постигате целите, които си поставяте и какво ви прави истински щастливи!

„Мотивационният профил на Рийс” е диагностичен метод за разкриване на индивидуалната ценностна и мотивационна система при хората и е разработен от американския психолог проф. д-р Стивън Рийс (Steven Reiss, Ohio State University). Използва се и е полезен в различни фази и сфери на професионалния и личен живот: за себеопознаване и за откриване на нови цели и предизвикателства, за осъзнаване на партньорските/екипните взаимоотношения в работата и семейството, за достигане на високи постижения в работата, личния живот и спорта, за преодоляване на конфликти и проблеми от най-различно естество, за по-добра комуникация.

За кого е този метод на себеопознаване: професионалните коучове, ръководители, екперти по човешки ресурси, всеки човек, който желае да опознае своите ценности и мотивация за развитие.

Каква ще е ползата за участниците в априлската среща на коучинг общността: ще опознаят един от най-модерните подходи за оценяване на мотивацията и как могат да бъдат прилагани в коучинга за промяна и развитие.

С какво ще си тръгнат участниците от срещата: с няколко теми за размисъл „Кой всъщност съм аз ”

Д-р Кирил Калев (ACC) е бизнес- консултант, сертифициран коуч и ментор на ръководители в публични и частни фирми и организации. http://www.kalev.bg/ Д-р Калев има над 30 години професионален опит в сферата на управлението, корпоративните комуникации и медиите, и персоналното развитие в български и интернационални компании. Личната му експертиза е с фокус системен коучинг за управление на промяната, разкриване на потенциала и мотивация, лично и организационно развитие. Хоноруван преподавател в СУ “Климент Охридски”- избираема дисциплина “коучинг”, един от създателите на “Коучинг за върхови постижения”- 70 часова програма за развитие на коучинг умения. http://leaderscoaches.com/ Член на АЙ СИ ЕФ България, Председател на УС на Сдружението.

Присъединете се към нас и научете повече за себе си и за това какво мотивира хората! Ще споделите два забавни и ползутворни часа със съмишленици!

Билети може да закупите от https://sabitie.bg

Членовете на организацията не заплащат вход, но е необходимо да се регистрират на https://sabitie.bg

MG_5794