8-ми Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria с гост-коуч Даян Бренън, МВА, МСС, коуч на НАСА, президент на ICF Global за 2008 г., (САЩ)

ГОСТЪТ
Даян Бренън, MBA, мастър сертифициран коуч (МСС), един от коучовете на НАСА и президент на ICF Global за 2008 г., САЩ
Даян Бренън, МВА, мастър сертифициран коуч (МСС), президент на ICF Global за 2008 г., коуч в НАСА (САЩ) / Diane Brenan, MBA, MCC, ICF President 2008, coach at NASAТЕМАТА
“Коучингът по лидерство: Приложение в организациите – в здравеопазването, НАСА и отвъд…”

Осмият Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria е подходящ за Вас, ако искате да разберете:

  • Какво представлява лидерския коучинг и как изпълнителните директори могат да се възползват от него?
  • Какви са ползите за лидерите/изпълнителните директори от него?
  • Как ICF коучинг компетенциите подкрепят и работят в този процес?
  • Добра практика с изпълнителния директор на болница в САЩ
  • Как лидерите и екипите в Американската космическа агенция НАСА използват коучинга?
  • Даян ще сподели опита си в приложението на инструмента 4D системата в НАСА заедно с д-р Чарли Пелерин, автор на книгата “Как НАСА създава екипи”.
  • Въпроси и отговори – ще имате възможност да зададете всички вълнуващи ви въпроси за лидерския коучинг, за приложението му в бизнеса, както в здравната и военната сфера.
  • Даян ще направи коучинг демонстрация на лидерски коучинг с български клиент.

КЪДЕ? SAP Labs България, бул. “Цар Борис III” №136А.

КОГА? 7 декември (сряда) 2011 г. от 18:30 до 21:00 ч.

ПАРТНЬОРИ НА СЪБИТИЕТО: Сесията се провежда със специалната подкрепа на SAP Labs България и в партньорство със СЕО клуба.

КОЯ Е ДАЯН БРЕНЪН?
Даян Бренън е MBA, мастър сертифициран коуч (МСС), един от коучовете на НАСА и президент на ICF Global за 2008 г. Тя:

Даян Бренън е коуч по лидерство и за изпълнителни директори, консултант и автор и работи с лидери и екипи в организациите, за да разширят и задълбочат мисленето си, да управляват промяната и да създадат учещи се организации. Сред нейните клиенти са индивиди и екипи в областта на авиокосмическата, технологичната и здравната индустрия, както и в сферата на инженерството и науката.
В допълнение към частната ѝ практика Даян предоставя коучинг услуги и уъркшопи, свързани с 4D системата в Националната авиокосмическа администрация на САЩ (НАСА) от 2008 г.
Автор е на няколко статии и глави в книги, посветени на коучинга и е един от редакторите на “The Handbook of knowledge-based coaching: From theory to practice” (2011) и “The philosophy and practice of coaching: Insights and issues for a new era” (2008).
Даян е заемала лидерски роли в Международната коуч федерация (ICF), за да насърчи професионализма и диалога в световната коучинг общност, и е служила като президент на ICF за целия свят през 2008 г.
Тя има магистърска степен по бизнес администрация (МВА), акредитация на ниво майстор сертифициран коуч (МСС) от ICF и е в борда на Американския колеж на изпълнителните директори в областта на медицината.

Послание на Даян Бренън до участниците в 8-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria:

“Вашият ангажимент и професионализъм са ключови силни страни, които създават стабилна основа, за да увеличите осъзнатостта и компетентността си като общност. Сещам се за един известен цитат на Маргарет Мийд: “Никога не се съмнявайте, че една малка група от разумни и ангажирани граждани могат да променят света; всъщност това е единственото нещо, което някога го е променяло.” (Вижте повече в дневния ред по-долу)

Изтегли дневния ред и подробности за участие в 8-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria
Добра практика за приложение на коучинг по лидерство на Даян Бренън с изпълнителен директор в сферата на здравеопазването

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA

ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA