7-ми Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria с гост Джордж Роджърс, бивш ръководител на акредитационния процес за коучинг училища в ICF Global, (САЩ)

ГОСТЪТ
Джордж Роджърс, бивш ръководител на акредитационния процес за коучинг училища и понастоящем асистент на изпълнителния директор на ICF Global, САЩ

Джордж Роджърс, ICF Global / George Rogers, Executive Assistant, ICF

ТЕМАТА
“Сертификация и акредитация на коучове по ICF стандартите и ICF акредитация на сертификационни програми”

Седмият Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria е подходящ за Вас, ако:

  • Искате да се обучите като коуч?
  • Чудите се как да се ориентирате в морето от предложения – как да разпознаете акредитираните от неакредитираните коучинг институти по света?
  • По какво се различават акредитираните от ICF институти и техните програми? Какви са ползите да преминете такава програма?
  • Ако искате да разберете повече за акредитираните от ICF коучинг институти/училища, заповядайте на 7-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria.ВНИМАНИЕ:
    Акредитирана сертификационна програма означава, че съответната програма (курс) е одобрена от ICF, че отговаря на стриктни критерии – че се преподават 11-те коучинг компетенции и Етичния кодекс на ICF. Етичният кодекс на ICF е приет от Европейската комисия и залегна в основата на саморегулацията на коучинга като професия в Европейския съюз от септември 2011 г.
    Сертификационните коучинг програми, акредитирани от ICF, подновяват акредитацията си на всеки 3 години.

КЪДЕ? SAP Labs България, бул. “Цар Борис III” №136А.

КОГА? 16 ноември 2011 г. от 18:30 до 21:00 ч.

ПАРТНЬОРИ НА СЪБИТИЕТО: Сесията се провежда със специалната подкрепа на SAP Labs България и в партньорство със СЕО клуба.

КОЙ Е ДЖОРДЖ РОДЖЪРС?
Джордж Роджърс е ръководител на акредитационния процес за сертифициращите коучинг програми (курсове) в ICF Global.

Откакто постъпва в ICF Global през декември 2006 г., Джордж е част от лидерския екип на Международната коуч федерация и е експерт в областта на сертифицирането и акредитацията на коучове и акредитацията на сертификационни коучинг програми/курсове.
Той също така е допринесъл за разработката на стратегическия план на ICF Global и фасилитира работата на множество комисии и работни групи.
Преди да постъпи в ICF, Джордж е работил 28 години в сферата на образованието, като е бил и Директор “Човешки ресурси” в Държавната училищна система в окръг Файет, базирина в Лексингтън, щата Кентъки, САЩ. В тази си роля той е отговарял за сертификацията на учителите, инспекторите и други служители в системата.
Джордж има мастърска степен “Училищна администрация” от Университета на Кентъки и е завършил следдипломни квалификации в областта на лидерското развитие, управление на персонала, проектиране и оценяване на учебни програми. Джордж живее със съпругата и трите си деца в Лексингтън, щата Кентъки, САЩ.

Послание на Джордж Роджърс до участниците в 7-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria:

“ICF предлага единствената световно призната, независима система за акредитация на коучове, която съществува от повече от едно десетилетие и към днешна дата включва над 8000 акредитирани коучове. ICF акредитацията е коучинг квалификация, високо ценена в целия свят. Ако сериозно възнамерявате да градите и поддържате коучинг бизнес и се интересувате да сте част от една много уважавана, саморегулираща се професия, ще сте заинтересовани да придобиете ICF акредитация. Надявам се, че днешната презентация ще ви бъде полезна в пътя ви като професионални коучове.”

Дневен ред и подробности за участие в 7-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria

Презентация на Джордж Роджърс на 7-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria

Кратко обобщение на 7-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria с Джордж Роджърс

 

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA

ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA