5-ти Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria с гост-коуч Лиз Хол, коуч, главен редактор и съсобственик на авторитетното списание за коучинг Coaching at Work (Великобритания)

2011-06-23

ГОСТЪТ
Лиз Хол, коуч, главен редактор и съсобственик на авторитетното списание за коучинг Coaching at Work, Великобритания
Лиз Хол, коуч, главен редактор и съсобственик на Coaching at Work / Liz Hall, coach, editor-in-chief and co-owner of Coaching at Work
ТЕМАТА
Коучинг тенденции и приоритети

Петият Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria е подходящ за Вас, ако искате да разберете:

 • Защо коучингът е разрастваща се професиоя на цялото земно кълбо?
 • Кои са професионалните коучинг организации? (членство и сътрудничество)
 • Как и къде коучингът се използва в организациите и в обществото като цяло?
 • Кои са основните приоритети в коучинг професията днес? (Включва сертификация, акредитация, издръжливост и лоши практики.)
 • Лиз ще представи и ключови изводи от изследването Poor Practice 2010 на Coaching at Work, което е направено от няколко ключови професионални коучинг организации, включително и Международната коуч федерация (ICF).
 • Ще има и кратко mindfullness упражнение, което коучовете могат да използват преди и по време на сесия с клиент, както и клиентите могат да използват помежду коучинг сесиите и след като приключат коучинг цикъла и взаимоотношението си със своя коуч.

КЪДЕ? SAP Labs България, бул. “Цар Борис III” №136А.

КОГА? 23 юни 2011 г. от 18:30 до 21:00 ч.

ПАРТНЬОРИ НА СЪБИТИЕТО: Сесията се провежда със специалната подкрепа на SAP Labs България и в партньорство със СЕО клуба.

КОЯ Е ЛИЗ ХОЛ?
Лиз Хол е коуч, главен редактор и съсобственик на авторитетното списание за коучинг Coaching at Work. Тя:

 • Е редактор с опит, креативност и иновативни идеи. От 5 г. тя е съсобственик и редактор на Coaching at Work – едно от най-авторитетните списания за коучинг в света, издавано във Великобритания.
 • Носител е на Наградата за влиятелна личност в коучинг професията на Асоциацията за коучинг за 2010-2011 г.
 • Е журналист, награждаван от Periodical Publishers Association & Reed Business Information.
 • Работила е като редактор/ заместник редактор/ редактор на публицистични текстове/ редактор на новини в издания като Personnel Today, Recruit, Doctor, Hospital Doctor.
 • Сред изданията, за които е писала са Guardian, Financial Times, the Observer, Campaign, Hospital Doctor, Doctor, Spirituality & Health, Mandala magazine, Employment Law, Personnel Today, People Management, Community Care, Practice Nurse.
 • Като коуч работи с хора, които желаят да променят кариерата си, търсят смисъл и цел в живота и работата си; които са в преход; търсят баланс между работата и личния си живот; искат да живеят в настоящето и др.

Послание на Лиз Хол до участниците в 5-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria:

“Да сме в състояние да изграем малка, но жизненоважна част в личната, организационната и обществената трансформация е отговорност, от която не бива да бягаме. Това също така е и голяма чест. Ако не ние, тогава кой?”

Изтегли дневния ред и подробности за участие в 5-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA
ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA