4-ти Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria с гост-коуч Карън Туиди, РСС, президент на ICF Global за 2009 г. (Австралия)

2011-05-11

ГОСТЪТ
Карън Туиди, професионален сертифициран коуч (РСС), президент на ICF Global за 2009 г., Австралия
Карън Туиди, професионален сертифициран коуч (РСС), Австралия / Karen Tweedie, PCC, Australia
ТЕМАТА
“Как да използваме коучинга, за да увеличим ангажираността в компанията?” (интерактивна лекция и демо на групов коучинг с 5-има участника)

Четвъртият Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria е подходящ за Вас, ако искате да разберете:

  • Как коучингът може да ви помогне да увеличите ангажираността на хората и екипите във вашата компания?
  • Какви типове коучинг може да използвате в организацията? (индивидуален, групов, екипен, пиър коучинг, лидерът като коуч, вътрешен и външен коучинг)?
  • Как ангажираността може да подкрепи изграждането на коучинг култура в организацията?
  • Добра практика: Как различните видове коучинг се използват за повишаване ангажираността в организацията и каква е възвращаемостта на инвестицията (ROI) от това?
  • Карън Туиди ще направи и ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ЖИВО НА ГРУПОВ КОУЧИНГ, в която имате възможност да се включите, с обща тема ангажираността на служителите в компанията.

КЪДЕ? SAP Labs България, бул. “Цар Борис III” №136А.

КОГА? 11 май 2011 г. от 18:30 до 21:00 ч.

ПАРТНЬОРИ НА СЪБИТИЕТО: Сесията се провежда със специалната подкрепа на SAP Labs България и в партньорство със СЕО клуба.

КОЯ Е КАРЪН ТУИДИ?

Карън е президент на Международната коуч федерация (ICF) през 2009 г.

Тя:

  • Притежава ICF акредитация като Професионален сертифициран коуч (Professional Certified Coach).
  • Има 16-годишен успешен опит в областта на коучинга, обученията, фасилитацията и консултирането. Работила е с клиенти и от частния, и от публичния сектор. Карън е професионалист в областта на фасилитацията и коучинга: тя е лидер, коуч по лидерство и коуч на екипи и също така обучава коучове.
  • Е отличен говорител за всички аспекти на коучинга . Коучингът с Карън, както и нейните умения за фасилитиране и обучение са базирани на сериозни познания на процеса на промяна, човешкото поведение, комуникация и груповата динамика.
  • Открива къде се намира дадена група (или индивид) по отношение на своя ангажимент и активно участие в даден процес. Карън демонстрира емпатия и управление на емоциите – и нейните собствени, и тези на индивидуалния клиент или членовете на дадена група.
  • Тя вярва, че професионалният коучинг допринасят за подобряване на способностите за прозрения, разбиране и способност на хората да постигат желаните резултати.  Той също така изгражда индивидуален капацитет у клиента да отработва конфликтни ситуации, което  води до редица ползи във всички сфери на организационния и личен живот на клиента.

Послание на Карън Туиди до участниците в 4-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria:

“Когато се събираме, заедно създаваме малка проба от ДНК-то на това как организациите, обществата и цялата човешка раса може да стори същото.”

Изтегли дневния ред и подробности за участие в 4-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria

Доклад за ангажираността на служителите: Отвъд числата – практически подход за индивиди, мениджъри и изпълнителни директори, 2011

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA
ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA