3-ти неформален разговор за коучинга с ICF Bulgaria със задочен гост Брене Браун

3-ият неформален отворен разговор за коучинга с ICF Bulgaria ще се проведе със задочен гост Брене Браун и впечатляващата й реч от Световната годишна конференция на Международната коуч федерация, която се проведе през октомври 2012 г. в Лондон.
В нея тя говори за иновациите, творчеството, промяната и автентичността. Всички те започват от уязвимостта, казва Брене.

Брене Браун
ЦЕЛ И ФОРМАТ НА НЕФОРМАЛНИЯ ОТВОРЕН РАЗГОВОР

Срещата е неформална и целта е да се съберат в приятна неангажираща обстановка повече хора на чаша бира/вино, които се интересуват от коучинг в България.
Няма конкретен план или програма, освен, че през първия час ще прожектираме видео материал на английски език с гост лектор от Световната годишна конференция на ICF, която се проведе през октомври 2012 г. в Лондон.
Целта на видеоматериалите, които ще прожектираме, е повече хора, които се интересуват от коучинга да се докоснат безплатно до най-значимото и мащабно събитие в областта на коучинга в света – Световната годишна конференция на ICF, както и до някои от най-вълнуващите лектори, канени от ICF. Те подготвят специални представяния, които са гвоздеят на най-авторитетното коучинг събитие в глобален мащаб.

ЗА КОГО Е?

Членове и нечленове на ICF Bulgaria, които се интересуват от темата за коучинга и биха искали да се видят и поговорят в неангажираща обстановка на чаша бира/вино с други хора, които се интересуват от коучинг в България. Поканете и ваши колеги и приятели с потенциален интерес към темата.

ТАКСА

15 лв. – плаща се директно на заведението, с което те подсигуряват място, мултимедия, чаша вино/бира и почерпка.

РЕГИСТРАЦИЯ

БРЕНЕ БРАУН В TED

Ето и първата лекция на Брене Браун в TED, с която тя предизвика фурор и днес е гледана от над 10 млн. души по света: “Когато подтискаме негативните си чувства, ние подтискаме благодарността, подтискаме радостта, подтискаме щастието.”

ЗА ОТВОРЕНИТЕ НЕФОРМАЛНИ РАЗГОВОРИ С ICF BULGARIA

Отворените неформални разговори за коучинга са част от инициативата на ICF Bulgaria “Empty Glass No Limits Conversations” и от по-голямата мисия на сдружението да развива професионалния коучинг в България, да разширява осъзнатостта за ползите от коучинга към бизнеса, държавния и други сектори и обществото като цяло и да вдъхновява трансформационни разговори.

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA

ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA