3-ти Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria с гост-коуч Абуди Шаби, РСС, съосновател и бивш председател на британското ICF представителство, (Великобритания)

2011-04-14

ГОСТЪТ
Абуди Шаби, професионален сертифициран коуч (РСС), съосновател и бивш председател на британското ICF представителство (1999-2003 г.), Великобритания
Абуди Шаби, професионален сертифициран коуч (РСС) / Aboodi Shabi, PCC, UK
ТЕМАТА
“Приложението и бъдещето на коучинга” (Отговори на Вашите въпроси за коучинга и приложението му в организациите)

Третият Майсторски коучинг глас на ICF Bulgaria е за Вас, ако искате да разберете какво е коучингът, какви са ползите от него и да зададете всички възможни въпроси, които ви вълнуват, например:

 • Коучингът мода ли е или е тук, за да остане?
 • ​Какво е мястото на коучинга в бизнес организациите?
 • За какви цели да се използва?
 • За кого е предназначен коучингът – за най-добрите мениджъри или за тези с изоставащи резултати?
 • Каква е ползата от професионалната коучинг услуга?
 • Как една организация да подсигури разбирането и качеството на услугата коучинг, когато тя е нова за компанията и/или пазара?
 • Има ли почва коучингът на нови пазари като българския и при икономическа криза? Как да мерим резултатите от коучинга?
 • Как да преценим дали даден човек е подходящ за наш коуч?
 • ​Как да разберем дали ние самите можем да сe развием професионално като коучове?

Абуди Шаби ще сподели опит от развитието на британския коучинг пазар и ще
отговори на Вашите въпроси.

КЪДЕ? SAP Labs България, бул. “Цар Борис III” №136А.

КОГА? 14 април (четвъртък) 2011 г. от 18:30 до 21:00 ч.

ПАРТНЬОРИ НА СЪБИТИЕТО: Сесията се провежда със специалната подкрепа на SAP Labs България и в партньорство със СЕО клуба.

КОЙ Е АБУДИ ШАБИ?

Абуди Шаби е широко признат като пионер и лидер в британската и европейската коучинг общност, той е работил за разпространението на коучинга на всички нива в международен мащаб. Абуди:

 • Е сред най-опитните коучове във Великобритания и също така е сред съоснователите и Президент на британското представителство на ICF (UK ICF Chapter) в периода 1999-2003 г.
 • ​Работил е и в областта на личностното развитие повече от 20 г. и в областта на коучинга от 1996 г. В това време е работил със стотици коучове по света.
 • Сертифициран е като онтологически коуч (Certified Ontological Coach) в компанията “Нюфийлд” и притежава ICF акредитация като Професионален сертифициран коуч (Professional Certified Coach). В момента оглавява дирекцията за коучинг и обучения по коучинг за Европа в “Нюфийлд”. Сред клиентите на компанията са Citibank, Nike, Chiquita, Verizon, Telecom Argentina, NASA, World Bank и други. Абуди също преподава в курсове по коучинг в Северна Америка и Европа. Гостувал е като презентатор на майсторство в коучинга в няколко европейски коучинг училища, както и като говорител на коучинг конференции.
 • Специалността му е в областта на: доверие в организациите, развитие на екипи, лидерство, емоционална интелигентност в организациите.

Послание на Абуди Шаби до участниците в 3-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria:

“… светът, в който живеем днес се променя бързо и има нужда да изследваме различни начини да сме в този новопоявяващ се свят – става все по-ясно, че изборът вече не е “повече от старото”. Има нужда да зададем фундаментални въпроси за схващанията, които сме си изградили за начина, по който живеем и работим, за да можем да се справим ефективно с предизвикателствата, пред които сме изправени. Нужно е коучингът да адресира тези по-големи въпроси, ако ще има устойчиво бъдеще, и още по-важно – ако ще служи на света.”

Изтегли пълен дневен ред на 3-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria

 

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA

ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA