2-ри неформален разговор за коучинга на ICF Bulgaria със задочен гост сър Кен Робинсън

Вторият отворен неформален разговор за коучинга на ICF Bulgaria ще се състои на 4 юни от 19 до 21,30 ч. Наш задочен гост ще бъде вдъхновяващият и провокиративен сър Кен Робинсън. Той ще разчупи мисленето ни с речта си, подготвена специално за Световната годишна конференция на ICF, която се проведе през септември 2011 г. в Лас Вегас.
Сър Кен Робинсън

ЦЕЛ И ФОРМАТ НА НЕФОРМАЛНИЯ ОТВОРЕН РАЗГОВОР

Срещата е неформална и целта е да се съберат в приятна неангажираща обстановка повече хора на чаша бира/вино, които се интересуват от коучинг в България.
Няма конкретен план или програма, освен, че през първия час ще прожектираме видео материал на английски език с гост лектор от Световната годишна конференция на ICF, която се проведе през септември 2011 г. в Лас Вегас, САЩ.
Целта на видеоматериалите, които ще прожектираме, е повече хора, които се интересуват от коучинга да се докоснат безплатно до най-значимото и мащабно събитие в областта на коучинга в света – Световната годишна конференция на ICF, както и до някои от най-вълнуващите лектори, канени от ICF. Те подготвят специални представяния, които са гвоздеят на най-авторитетното коучинг събитие в глобален мащаб.

ЗА КОГО Е?

Членове и нечленове на ICF Bulgaria, които се интересуват от темата за коучинга и биха искали да се видят и поговорят в неангажираща обстановка на чаша бира/вино с други хора, които се интересуват от коучинг в България. Поканете и ваши колеги и приятели с потенциален интерес към темата.

ТАКСА

15 лв. – плаща се директно на заведението, с което те подсигуряват място, мултимедия, чаша вино/бира и почерпка.

РЕГИСТРАЦИЯ

СЪР КЕН РОБИНСЪН В TED

“Училищата убиват творчеството” – първата лекция на сър Кен Робинсън в TED от 2006 г., в която той провокира начина, по който обучаваме децата си:


“Да започнем революцията в ученето!” – втората лекция на сър Кен Робинсън в TED от 2010 г., в която той призовава за радикално скъсване с традиционното училищно обучение на децата и преминаване към един нов начин, при който създаваме условия на талантите на децата да се развиват и процъфтяват:

КНИГИ НА БЪЛГАРСКИ ОТ СЪР КЕН РОБИНСЪН

Робинсън, Кен, “Елементът: как всичко се променя, когато откриете страстта си”,

ЗА ОТВОРЕНИТЕ НЕФОРМАЛНИ РАЗГОВОРИ С ICF BULGARIA

Отворените неформални разговори за коучинга са част от инициативата на ICF Bulgaria “Empty Glass No Limits Conversations” и от по-голямата мисия на сдружението да развива професионалния коучинг в България, да разширява осъзнатостта за ползите от коучинга към бизнеса, държавния и други сектори и обществото като цяло и да вдъхновява трансформационни разговори.

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA

ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA