Майска среща – „Опиатай коучинг“

Майската среща на коучинг общността в България РазЛичностно развитие ще се проведе в рамките на Международната коучинг седмица и ще бъде във формат „Опитай коучинг“.

РазЛичностно Развитие има удоволствието да Ви покани на 19 май 2016 (понеделник) в зала “Ерато”, гр. София от 18.00 часа на официалната презентация на АЙ СИ ЕФ България на тема „Коучинг за организационно и личностно развитие “ и след това от 19.00 часа – “Опитай коучинг”, персонални коучинг сесии на желаещите да “опитат” коучинг със сертифицирани и акредитирани коучове от АЙ СИ ЕФ България.

За трета поредна година в периода 16-22 май 2016 г., Сдружението организира в България, провеждащата се и в целия свят по това време, Международна седмица на коучинга. Целта е широкото запознаване и популяризиране на коучинга като партньорство и подход за развитие на ръководители, разкриване на личен и екипен потенциал за постигане на цели, придобиване на нови знания и умения, управление на промяната, мотивация за високи резултати в работата и удовлетворяващ личен живот.Тази година началото на Международната седмица на коучинга ще бъде обявено в град Варна.

Моля заявете Вашето участие до 19 май 2016 г на:

https://sabitie.bg/event/konferentsii-i-seminari/Mzhdunarodna-sdmitsa-na-kouchinga—Opitay-kouching-na-19-may-2016-v-Sofiya.138

Първите 20 записали се ще имат възможност да участват в коучинг сесия.