13-ти Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria с гост-коуч Шон Броли, САЩ

ГОСТЪТ
Шон Броли – корпоративен коуч, фасилитатор, експерт по ментален фитнес, основател и управляващ директор на Броли Институт, САЩ. Първият в света сертифициран по метода на “Вътрешната игра” лично от Тим Галуей.
Той е  и съосновател на коучинг школата по метода на “вътрешната игра”.

Шон Броли - гост коуч на 13-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria

ТЕМАТА
„Коучинг за устойчиво представяне”

Ще научите повече за:
• Вътрешната игра на представянето
• Трите ключови фактора за майсторството и устойчивото представяне
• Скритият фактор, който е решаващ за успеха във всички дейности
• Коучинг демонстрация
• Въпроси и отговори – вашето време за питане.

ЗА КОГО Е?

Това е „must see” събитие, ако сте:
• Изпълнителен директор, мениджър човешки ресурси, тренер, консултант или мениджър, който се интересува от коучинг и как коучингът може да бъде използван в бизнеса за постигане на резултати на качествено ново ниво
• Желаещ да се запознаете с коучинга
• Настоящ или бъдещ коуч

КОГА? 29 януари (сряда) 2014 г. от 19:00 до 21:00 ч.

КЪДЕ? Бизнес център Камбаните, сградата на HP, ул. Околовръстен път №258

ПАРТНЬОРИ НА СЪБИТИЕТО: Сесията се провежда със специалната подкрепа на HP и в партньорство със СЕО клуба.

КОЙ Е ШОН БРОЛИ?

Шон Броли е ориентиран към резултати консултант по организационно развитие и коуч на изпълнителни директори, който специализира в оптимизиране на представянето и развитие на лидерството. Опитът на Броли е наистина уникален. Бил е сред 150-те най-изтъкнати професионалисти по тенис в света и помага на лидерите на организациите от световна класа както в бизнеса, така и в спорта, да подобрят значително своето представяне. Като фасилитатор, коуч за висши мениджъри и експерт по умствен фитнес, Броли е работил с някои от най-прочутите компании като GE, ITT, Union Bank, the New York Yankees, Seeattle Mariners и US Tennis Association.

Броли е работил в тясна близост с Тим Галауей, авторът на поредицата книги „Вътрешната игра“ , в т.ч. и класиката „Вътрешната игра на тениса“. Той е единственият в света сертифициран коуч по вътрешната игра и е съосновател и главен треньор на Коучинг по вътрешната игра.

ТАКСА

15 лева с включен ДДС за членовете на ICF Bulgaria
100 лева с включен ДДС за нечленове
Плащането се извършва чрез банков трансфер предварително или се плаща на място в полза на:
Сдружение „Ай Си Еф България“
Юробанк „И Еф Джи България“
IBAN BG 20 BPBI 79401064210201
BIC: BPBIBGSF

РЕГИСТРАЦИЯ

Моля, запазете своето място като пишете на Радка Карагьозова, лидер на инициативата Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria, на следния електронен адрес: radka.karagiozova@gmail.com

Послание на Шон Броли до участниците в 13-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria:

“Скъпи лидери, мениджъри и колеги коучове,
След като съм прилагал коучинг и в спорта, и в бизнеса в продължение на 15 години, едно нещо ми прави много силно впечатление – колко много можем да постигнем и колко много можем да научим, ако просто се махнем от собствeния си път. Сега, вероятно повече от всякога, в тези турбулентни времена, ние имаме нужда да се научим как да накараме ума ни да притихне, да фокусираме вниманието си върху наистина важното и да научим как да преодоляваме такива “вътрешни пречки” като страха, съмнението и онзи критичен вътрешен глас, който може да попречи на това да изразим пълния си потенциал.
Това е основата на коучинга, от която всички коучинг умения се развиват. Да станеш коуч… или да се научиш как да бъдеш по-добър коуч… е интересно приключение. И то такова, което ще ви донесе добра отплата във всеки аспект на живота ви.
На добър път!
С уважение,
Шон”

Изтегли дневен ред и условия за участие в 13-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA

ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA