12-ти Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria с гост-коуч проф. Дейвид Лейн, Middlesex University (Великобритания)

ГОСТЪТ
Проф. Дейвид Лейн, Директор Проучвания в Международния център за проучване на коучинга в Middlesex University, Великобритания
Проф. Дейвид Лейн / Prof. David Lane
ТЕМАТА
“Взимане на решения в несигурни времена”

Дванадесетият Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria е подходящ за Вас, ако искате да разберете:

  • От какво се нуждаят лидерите, за да постигат високи резултати във времена на нестабилност?
  • Как да се изгради синхрон в екипите, който да подкрепи представянето и климата в компаниите?
  • Какви инструменти предлага коучингът, за да трансформира предизвикателствата в успех?
  • Коучинг демонстрация.
  • Въпроси и отговори – вашето време за питане.

ЗА КОГО Е?

Това е „must see” събитие, ако сте:

  • Изпълнителен директор, оперативен, търговски, ЧР и ОР мениджър, който се стреми да постига резултати на качествено ново ниво.
  • Вече практикувате като коуч.
  • Желаете да бъдете коуч.​

КЪДЕ? Бизнес център Камбаните, сградата на HP, ул. Околовръстен път №258

КОГА? 25 юни (вторник) 2013 г. от 18:30 до 21:00 ч.

ПАРТНЬОРИ НА СЪБИТИЕТО: Сесията се провежда със специалната подкрепа на HP и в партньорство със СЕО клуба.

КОЙ Е ПРОФ. ДЕЙВИД ЛЕЙН?
Дейвид Лейн е директор Проучвания в Международния център за проучване на коучинга в Университета “Мидълсекс”, Великобритания и практик в сферата на коучинга за висши мениджъри с голям опит. Той:

е известен със своята работа в развитието на професионални стандарти в сферата на менторството и коучинга за Европейския менторски и коучинг съвет (ЕМСС) и е автор на книгата “The Case for Coaching”. Дейвид е уважаван заради огромния си принос към развитието на проучванията и професионалните стандарти в менторството и коучинга. Работата му е базирана на бизнес успехи при приложението им, както и на практическия му опит в бизнеса и в консултациите и от подготовката му в сферата на работната психология и човешките ресурси. В подхода си към изследванията той винаги търси създаването на стойност, нови поведения и системи, които подкрепят постигането на резултати.

Дейвид е разработил мастърски програми по коучинг за висши мениджъри, които се преподават в САЩ, Република Южна Африка и Великобритания, както и първата програма за докторска степен по коучинг.
Работил е с Европейския менторски и коучинг съвет върху Кодекса на поведение и стандарти и е проучвал и разработвал стандартите за присъждането на наградата за сертифициран мастър бизнес коуч, връчвана от Глобалната асоциация на бизнес коучовете. Той е член на Британското общество по психология и на Британския институт за персонал и развитие (CIPD).

Послание на проф. Лейн до участниците в 12-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria:

“Здравейте, с нетърпение очаквам да работим заедно идната седмица. Като коуч от 30 г. и преподавател на коучове през последните 15 г., знам, че винаги се уча от работата си с нови хора. Вашите въпроси, провокации или предложения към мен са също така важни като моите идеи, които ще споделя с Вас.
Приветствам инициативата Ви да събирате международни коучове в Майсторските коучинг класове, за да споделят своите перспективи.
Нашата сесия е за сложността, която създава несигурността за нашите клиенти и за нас като коучове. За мнозина коучингът е един процес на дефиниране на цели и съставяне на план за постигането им. Този подход предполага линейно взаимоотношение между причината и следтвието. Ако разбираме това взаимоотношение, можем да подкрепим нашите клиенти да постигнат целите си. Това е абсолютно нормално и за мнозина това е начин да продължат напред и им е полезно. Но какво да правим със ситуациите, в които не е възможно да се дефинират цели от самото начало на взаимоотношението или където няма такава пряка връзка между причина и следствие? Тогава се натъкваме на сложност и фрустрация. Тези сложни ситуации са фокусът на нашата сесия. Надявам се тя да е интересна, провокираща, но най-важното полезна, когато изграждате собствения си модел на практика като коуч. Нека да поговорим, да споделяме и да градим професията заедно.” 

Изтегли дневния ред и подробности за участие в 12-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA

ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA