10-ти Майсторски коучинг клас с гост-коуч Стейси Горин, МВА, РСС, ръководител на мрежата от вътрешни коучове в IBM, (САЩ)

ГОСТЪТ
Стейси Горин, MBA, Професионален сертифициран коуч (РСС) и ръководител на мрежата от практикуващи коучове в IBM, САЩ

ТЕМАТА
“Коучинг пътешествието на IBM”

Десетият Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria е подходящ за Вас, ако искате да разберете:

  • Как коучингът се използва за постигане на цели в IBM?
  • Как еволюира вътрешната коучинг програма на IBM през годините?
  • Личното пътешествие на Стейси в коучинга.
  • Коучинг демонстрация с български клиент.
  • Q&A – ще можете да зададете всички вълнуващи ви въпроси за практиката на IBM при приложението на коучинга за постигането на бизнес целите на компанията.

IBM два пъти (2005 и 2009 г.) е носител на престижната ICF Prism Award – най-оспорваната награда в света за индивиди и организации, които използват коучинга, за да разширят и усъвършенстват своето лидерство и да станат по-конкурентоспособни в своите индустрии. IBM възприема коучинга като жизненоважен за своя успех и ibm.com отчита 563% възвращаемост на инвестицията си от него.

ЗА КОГО Е?

Това е „must see” събитие и лектор, ако сте:

  • Мениджър, който желае да се запознае с това как може коучинга да се използва вътре в организациите, за постигането на цели и резултати на качествено ново ниво и с висока възвращаемост.
  • Изпълнителен директор, ЧР или ОР мениджър, който вече работи, е в процес или има намерение да разработва такива програми.
  • Стейси е един от най-големите капацитети в тази област и този майсторски коучинг клас ще ви даде безценни идеи, перспективи и ще ви спести ненужни грешки и инвестиции в неправилна посока в бъдеще.
  • Вече практикуващ коуч или ви предстои сертификация.

КЪДЕ? Бизнес център Камбаните, сградата на HP, ул. Околовръстен път №258

КОГА? 13 юни 2012 г. от 18:30 до 21:00 ч.

ПАРТНЬОРИ НА СЪБИТИЕТО: Сесията се провежда със специалната подкрепа на HP и в партньорство със СЕО клуба.

КОЯ Е СТЕЙСИ ГОРИН?
Стейси Горин е професионален сертифициран коуч (РСС).

Тя работи за IBM повече от 30 години на различни мениджмънт позиции, включително в сферата на подбора, обучението и развитието на лидери, кариерния коучинг и фасилитацията. Лидер е на вътрешната коучинг общност за практика в IBM и един от фасилитаторите на специалния Клас за жени бъдещи лидери в IBM за изграждане на взаимоотношения и влияние.
Като коуч тя работи с индивидуални клиенти и екипи, за да им помогне да оптимизират своите резултати. Екипите, с които е работила, систематично показват значителен напредък, включително са получавали награди като “клон на годината” и са надхвърляли заложените цели. Вътрешните й коучинг клиенти са били промотирани, признавани и награждавани за техните постижения.
Има бакалавърска степен от Мерилендския университет и MBA от университета “Джордж Вашингтон” с фокус върху организационно поведение и динамика.
Сертифицирана е като коуч от Coaches Training Institute (CTI) и има акредитация на ниво Професионален сертифициран коуч (Professional Certified Coach) от Международната коуч федерация (ICF) и е сертифициран оценител по системата “Майерс Бригс”.

Послание на Стейси Горин до участниците в 10-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria:

“Шегувам се, че ми отне 20 години в IBM, за да разбера каква искам да бъда и мога да ви кажа, че си струваше чакането. Коучингът ми промени живота и вярвам, че коучовете в IBM помагат на IBM да се промени! Нямам търпение да се срещнем.”

Снимки от 10-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria

Майсторските коучинг класове на ICF Bulgaria се провеждат с най-съвременна видеоконферентна технология – Cisco WebЕx. Тя предоставя възможност както на участниците в Майсторските коучинг класове, така и на гостите ни да споделят дългогодишния си опит и да провеждат коучинг демонстрациите с български клиенти-доброволци на живо специално за българска аудитория.

Изтегли дневния ред и подробности за участие в 10-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria
ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA
ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA