1-ви неформален разговор за коучинга на ICF Bulgaria със задочен гост Дейвид Уайт

ICF Bulgaria – представителството на Международната коуч федерация (International Coach Federation – ICF) у нас, започва серия от отворени неформални разговори за коучинга. Ако темата ви интересува и е важна за вас, заповядайте!

Вторият отворен неформален разговор за коучинга на ICF Bulgaria ще се състои на 14 май (вторник) от 19 до 21,30 ч. Наш задочен гост ще бъде вдъхновяващият и провокиративен сър Кен Робинсън. Той ще разчупи мисленето ни с речта си, подготвена специално за Световната годишна конференция на ICF, която се проведе през октомври 2012 г. в Лондон.

Дейвид Уайт, задочен гост на 1-ия неформален отворен разговор за коучинга с ICF Bulgaria

КОЙ Е ДЕЙВИД УАЙТ?

Със стихове Дейвид Уайт насърчава мениджърите в Astra Zeneca, Boeing, Citigroup да провеждат важни за тях разговори. Той рецитира стихове по време на семинари и срещи и размишлява върху класически и съвременни творби, включително свои собствени. Използва изображения и идеи от поеми, за да провокира разговори по теми като креативност, ангажираност и социална отговорност. За да усетите защо е толкова търсен от корпорациите по света, вижте как чрез поезията той поражда по-смели разговори и в крайна сметка – по-добро управление:

сп. “Мениджър” | „Поезия и мениджмънт – има такава връзка” (интервю с Дейвид Уайт)

ЦЕЛ И ФОРМАТ НА НЕФОРМАЛНИТЕ РАЗГОВОРИ

Отворените разговори са неформални и целта е да се съберат в приятна неангажираща обстановка повече хора на чаша бира/вино, които се интересуват от коучинг в България.
Няма конкретен план или програма, освен, че през първия час ще прожектираме видео материал на английски език с гост лектор от Световната годишна конференция на ICF, която се проведе през октомври 2012 г. в Лондон, Великобритания.

Целта на видеоматериалите, които ще прожектираме, е повече хора, които се интересуват от коучинга да се докоснат безплатно до най-значимото и мащабно събитие в областта на коучинга в света – Световната годишна конференция на ICF, както и до някои от най-вълнуващите лектори, канени от ICF. Те подготвят специални представяния, които са гвоздеят на най-авторитетното коучинг събитие в глобален мащаб.

ЗА КОГО Е?

Членове и нечленове на ICF Bulgaria, които се интересуват от темата за коучинга и биха искали да се видят и поговорят в неангажираща обстановка на чаша бира/вино с други хора, които се интересуват от коучинг в България. Поканете и ваши колеги и приятели с потенциален интерес към темата.

ТАКСА

15 лв. – плаща се директно на заведението, с което те подсигуряват място, мултимедия, чаша вино/бира и почерпка.

РЕГИСТРАЦИЯ

ЗА ОТВОРЕНИТЕ НЕФОРМАЛНИ РАЗГОВОРИ С ICF BULGARIA

Отворените неформални разговори за коучинга са част от инициативата на ICF Bulgaria “Empty Glass No Limits Conversations” и от по-голямата мисия на сдружението да развива професионалния коучинг в България, да разширява осъзнатостта за ползите от коучинга към бизнеса, държавния и други сектори и обществото като цяло и да вдъхновява трансформационни разговори.

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA

ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA