1-ва телеконференция на ICF Bulgaria с Хауард Бехар, бивш изпълнителен директор на Starbucks

2009-04-20

През 2009 г. в опит да събере първите интересуващи се от коучинг в България ICF Bulgaria започна серия от коучинг телеконферентни връзки и виртуално обучение съвместно сМеждународната коуч федерация (International Coach Federation).
В България коучинг професията все още е нова, а общността сега се формира. Затова ICF Bulgaria кани на първите си две телеконферентни събития всички настоящи коучове, потенциални коучове или професионалисти, интересуващи се от коучинга, за да се запознаем, да разберем интересите и нуждите ви и как можем да сме ви полезни с информация и практическа работа в ICF Bulgaria. Първото телеконферентно събитие се проведе на 20 април 2009 г. Присъстваха петима души.

ГОСТЪТ
Хауард Бехар, бивш изпълнителен директор на Starbucks

Хауард Бехар, бивш изпълнителен директор Starbucks, в телеконферентен разговор с ICF Bulgaria – българското представителство на Международната коуч федерация

ТЕМА

“Не става дума за кафето”

Хауард Бехар ще говори за силата на автентичността и за важността на приноса на една компания. Той ще сподели своите прозрения за това как е преодолял страха и съмнението и е взел максималното от провалите, кои са ключовете към успеха и защо мисли, че „да” е най-силната дума в английския език (вероятно и в българския).

Включете се в този телесеминар и чуйте прозренията на Бехар за:

Как да живееш автентичен живот с една роля помага за щастието и успеха
Как да положите основите на автентичен живот
Как инвестициите на Бехар в себеизучаване и личностно развитие са му помогнали да разпознае Starbucks като идеалната възможност за него.

Ще стане дума и за следните ключови елементи:

Как да преодолявате страха и съмнението
Ползата от това да отпразнуваш и провалите
Ключови лидерски принципи от живота на Starbucks.

КОЙ Е ХАУАРД БЕХАР?

Когато Хауард Бехар се присъединява към Starbucks през 1989 г., фирмата все още е една малка регионална компания с едва 28 магазина. И макар кафето очевидна да играе важна роля за компанията, за Бехар всъщност винаги е ставало дума за хората. Решителността и ангажиментът му да постави в центъра хората се превръща в една от ключовите съставки на успеха и растежа на Starbucks. За 6 години той разширява мрежата от магазини до 400 в цял свят и оглавява компанията. Следва експанзия на азиатския и британския пазар.
Хауард Бехар започнал кариерата си в производството на мебели, където разбрал, че обича не мебелите, а хората. Усетът му за клиентите като хора, загрижеността му да нуждите им и опитът му в това да помага на хората да осъществят мечтите за домовете си му помогнали да постигне професионален успех и в Starbucks.
Повече за Хауард Бехар

КОГА?

20 април 2009 г.
Неформална среща и дискусия – от 18 до 19 часа.
Телеконференция – от 19 до 20,30 ч.
Неформална дискусия – от 20,30 до 21 ч.
Продължителност на телеконференцията: 90 минути
Фокус: Серии за бизнес развитие
CCEU кредити за коучове: 1.50

Телеконферентните връзки на ICF са отворени и достъпни в цял свят само за членовете на Международната коуч федерация и на местните представителства на федерацията като ICF Bulgaria.

КЪДЕ?

Училище „Рьорих”, кв. Драгалевци, ул. Камен дел №4А.

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA
ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA