Юнска среща – Визуална лаборатория

Този месец срещата на коучинг общността в България РазЛичностно Развитие ще бъде цветна и вдъхновяваща и творческа.

Каним всеки, който иска да визуализира по синтезиран, визуален, увличащ и запомнящ се начин своите идеи, както и тези на клиентите и на екипа са на:

“Визуална лаборатория” или Как да разгърнем въображението и вдъхновението на клиента, рисувайки символи и образи в нашата коучинг сесия

В рамките на около час и половина Росица Христева ще ви въведе в азбуката на визуалния език, ще практикуваме заедно рисуването на образи и символи, които ще ви помогнат бързо, ясно и впечатляващо да визуализирате своите коучинг сесии, обучения или работни срещи.

Необходимо е да носите само своето вдъхновение и желание да творим заедно ☺ Ние ще се погрижим да имаме всички необходими материали, за да разгърнем креативността си!

Уъркшопът-демонстрация ще отвори за вас вратата към света на визуализирането, което може да използвате както в работата си като коуч, така и по време на екипните срещи, презентации, обучения, срещи с клиенти, планиране, водене на записки и т.н.

Каква ще е ползата за вас като участници:

С помощта на визуализации ще подпомогнете клиента бързо да разбере взаимовръзки и да се вдъхнови за решения

Ще умеете да създавате творческа визуална среда във вашите коучинг сесии, работни срещи и др.

С помощтта на символи ще предразполагате мисленето, творчеството и мотивацията за действие

С какво ще си тръгнете от срещата:

Вдъхновение и увереност, че можете да „рисувате” прости символи и образи, които да използват по време на всяка коучинг сесия, работна среща, обучение и др.

Поне 10 идеи как да онагледявате споделеното от клиентите

Хитринки как да използват цветове и визуални метафори по време на процеса на работа с клиенти

Запознайте се с водещата на юнската среща на коучинг общността в България – РазЛичностно Развитие:

“Казвам се Росица Христева. Повече от 15 години работата ми е свързана с разгръщане на потенциала, уменията и увереността на хората. Разработвала съм и съм провеждала множество обучения в областта на личностото развитие, управление на хора и екипи, умения за продажби и др.

Завършила съм програмата “The Art and Science of Coaching” към Erickson College, Canada и в момента съм в процес на акредитация към Международната Коуч Федерация. В последните няколко години работя с клиенти като коуч, където много успешно използвам визуализации. И клиентите ми си тръгват с тях ☺ Вдъхновила съм много колеги да използват цветове и образи в своето ежедневие.

Искрено вярвам, че ключът към успеха в съвремието е способността не само да имаш креативни решения и да бъдеш добър професионалист, но и да умееш да представяш идеите си по синтезиран, визуален, увличащ и запомнящ се начин. Лабораторията за визуализиране на идеи е определено е едно от обученията, които правя с огромно удоволствие и влагам много познания, интереси и хъс.”