ИЗГРАЖДАНЕ НА КОУЧИНГ (И ОЩЕ) БИЗНЕС И ПРОФЕСИОНАЛНО ИМЕ – НОЕМВРИЙСКА СРЕЩА НА КОУЧИНГ ОБЩНОСТТА В БЪЛГАРИЯ – РазЛичностно Развитие

Кога? : 21.02.2019 Четвъртък
В колко? : 18:30ч. и 20:30ч.
Къде? : Сохо, гр. София

“УМНАТА ПРИДОБИВКА КОУЧИНГ” ЗА ХОРА И КОМПАНИИ – ФЕВРУАРСКА СРЕЩА НА КОУЧИНГ ОБЩНОСТТА В БЪЛГАРИЯ, РАЗЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

21.02.2019 18:30ч. Четвъртък  –  21.02.2019 20:30ч. Четвъртък, СОХО, гр. София

Напоследък все повече компании се стремят да разнообразят пакета с придобивки за служителите си. Работодателите са наясно, че бързо развиващата се среда го изисква, за да са конкурентни на пазара на труда. В този VUCA свят “умните” придобивки са високо ценени, именно защото те подкрепят организацията, нейните лидери и нейните хора.

– „Хората сa „двигателят“ на бизнеса. Те са ценни и комплексни същества и всяка „умна“ инвестиция в тяхното развитие разкрива пред компанията нови хоризонти. Твърдо вярвам, че Well Coaching е ключът към холистичното развитие на всички в компанията, без значение от титлата. Тази услуга е за хората, които искат да разгърнат потенциала си в полза на себе си и най-вече на другите.“ Споделя Елена Василева, съосновател на Inspired Coaching Solutions (ICS) .
– „На работното си място присъстваме цялостно – и енергични, и изморени, и доволни, и тъжни. И когато хората са щастливи, те дават много повече, отколкото се очаква от тях. Единият от инструментите за повишаване на това щастие и на баланса, е коучинг – като грижа за човека в неговата цялостност.», споделя Юлия Русо, съосновател на Inspired Coaching Solutions (ICS) .
– „Коучингът е един от съвременните инструменти за учене и личностно развитие. Работата с коуч носи ползи за подобряване на взаимоотношения, комуникацията, организацията, взимането на решения и разрешаването на проблемни ситуации. Това от своя страна подобрява качеството на живот и работа на хората, заздравява чувството им за сигурност, стабилност, увереност в себе си и света около тях. Повишава ангажираността на хората към колектива и неговите общи задачи. Затова насочихме вниманието си към всички хора в компанията, на всички нива, и създадохме придобивка, полезна както за отделния човек, така и всички хора в компанията — WellCoaching.” Споделя Мария Белопитова, съосновател на Inspired Coaching Solutions (ICS) .

WellCoaching е „Умна” придобивка, която се „настройва“ към конкретните специфични нужди на компанията и на нейните хора. Тя допълва и разнообразява пакета с придобивки и доказва загрижеността на работодателите и тяхната отговорност за здравето и благосъстоянието на служителите.

WellCoaching създава благоприятна среда, в която хората да могат да изследват ситуациите и историите си, да изяснят нуждите и целите си, да бъдат фокусирани, продуктивни и удовлетворени от себе си и от живота си.

Каква ще е ползата да участвате в този уъркшоп?

Ще се запознаете с нов иновативен продукт с висока добавена стойност за хората в компанията Ви и как той ще допринесе за стабилността и растежа на самата компания.

За водещите:

Inspired Coaching Solutions (ICS) е сдружение на професионални коучове. Основатели и партньори в ICS са Елена Василева-Мелани, Юлия Руссо и Мария Белопитова.

– Елена Василева-Мелани е професионален коуч, сертифициран към Международната Коуч Федерация (ICF). Член на Международната Коуч Федерация (ICF) и на ICF в България. Професионалното си обучение преминава в сертифициращо коучинг училище ERICKSON College International, програма Art & Science of Coaching (ACTP), последвано от продължаващо коучинг обучение /ССЕ/: High Performance Team Coaching и Parent as Coach.

– Юлия Руссо е професионален коуч, сертифициран към Международната Коуч Федерация (ICF). Магистър по Психология и Икономика с профил „Управление на човешките ресурси”, тя има над 12 години опит като експерт по управление на хора в различни индустрии на локално и международно ниво. Юлия вярва, че хората са сърцето на една компания, те я движат.

– Мария Белопитова е професионален сертифициран коуч, ACC, член на Международната Коуч Федерация (ICF) и член на лидерския екип на Сдружение „Ай Си Еф България“. За Мария коучингът е професия, в която вплита дългогодишния си професионален опит в управление на финанси, процеси, системи, екипи и хора. Този опит, в съчетание с личните й качества на добър, емпатичен и аналитичен слушател, създават допълнителна полза за нейните клиенти.

“Нашата цел е да популяризираме същността и ползите от професионалния коучинг и да създадем възможност за повече хора да се докоснат до трансформиращата промяна и да постигнат баланс и удовлетворение в живота си.” Споделят те.

В днешния свят този, който има информация, е по-гъвкав и устойчив в развитието си!

Заповядайте на този уъркшип, за да научите повече за професионалния коучинг, иновативната придобивка за Вашия бизнес и как тя може да Ви помогне да постигнете целите си!