“АЙ СИ ЕФ АКАДЕМИЯ 2020-2021”
представя 8-те ОСНОВНИ КОУЧИНГ КОМПЕТЕНЦИИ – пета среща от поредицата
Establishes and Maintains Agreements

На традиционната среща на общността разгледахме коучинг компетенцията Establishes and Maintains Agreements  с водещ Мария Стайкова, PCC.

Събитието дава 1,5 Core Competencies Units

Кога? На 28 януари 2021 г., 18:30 ч. – 20:00 ч.
Къде? Онлайн в Zoom

Една практична и увлекателна среща, в която заедно изследваме как съществуващата компетенция Establishing the Coaching Agreement се прелива в осъвременената Maintain Coaching Agreement.

Участниците си тръгнаха с разбирането за подводните камъни при създаване на коучинг споразумение, както и със стратегии за създаване на силно и работещо споразумение във всяка коучинг сесия.

За водещия

Мария Стайкова е страстен коуч, завладяващ презентатор и опитен фасилитатор с многогодишен опит. Тя е професионален акредитиран коуч към Международната коучинг федерация – ICF. Мария е ментор коуч и обучител на коучове. Тя е съавтор и фасилитатор на първата обучителна и първата менторска програми на български език, акредитирани от ICF – “ПУЛСът на Коучинга”®, в които от 2014 г. насам над 100 коучове са получили професионални коучинг умения и/ или са се подготвили за акредитация към ICF.

От 2016 г. Мария подкрепя професионлното израстване на коучинг общността в България като част от лидерския екип на Ай Си Еф България – първо като директор професионално развитие, а до април 2020 г. – като председател на сдружението.

През 2018 г. Мария беше един от шестимата млади лидери от цял свят, удостоени за пръв път с наградата на ICF – Young Leaders Award – за техния потенциал да изведат коучинг професията в бъдещето.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mariya-staykova-icf-pcc-2120b263/
Website: www.mentorcoaches.com