Съоснователите на ICF Bulgaria подписват договор с ICF Global

За първи път тримата съоснователи на ICF Bulgaria – българското представителство на Международната коуч федерация, Магдалена Николова, Петър Горялов и Ирина Гроздева се срещат през септември 2007 г.

Първата среща на тримата и предложението към Петър Горялов и Ирина Гроздева за основаването на сдружението бе по инициатива на Магдалена Николова. Едно от условията на Международната коуч федерация за формирането на местно представителство в дадена държава е съоснователите да са поне трима.

Магдалена Николова, съосновател на ICF Bulgaria, , българското представителство на Международната коуч федерацияПетър Горялов – съосновател на ICF Bulgaria, , българското представителство на Международната коуч федерацияИрина Гроздева – съосновател на ICF Bulgaria, българското представителство на Международната коуч федерация
Отляво надясно: Магдалена Николова, Петър Горялов, Ирина Гроздева – тримата съоснователи на българското представителство на Международната коуч федерация ICF Bulgaria

След поредица от три срещи тримата решават да подадат документи за откриване на представителство на Международната коуч федерация в България. Магдалена Николова и Петър Горялов като съпредседатели подписват договора с ICF Global на 7 ноември 2007 г.

На 9 ноември 2007 г. тримата изпращат до Дон Уитъл, Директор “Членство” в ICF Global, с подписания договор, с което официалното споразумение с централата на Международната коуч федерация е факт.

ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA