СИЛАТА НА МЕТАФОРИТЕ – МЕСЕЧНА СРЕЩА НА КОУЧИНГ ОБЩНОСТТА В БЪЛГАРИЯ – РазЛичностно Развитие

Кога? : 21.09.2017
В колко? : 18:30
Къде? : СОХО, ул. Искър, 4
София, България

Заповядайте на септемврийската среща на коучинг общността в България – РазЛичностно развитие.

Този месец срещата е посветена на СИЛАТА НА МЕТАФОРИТЕ.

Цялостната ни концепция за нашето съществуване е метафорична по своята природа. Ние разбираме живота, околната среда и себе си единствено чрез асоциации, което е по-широкото значение на метафората – да разбереш нещо, чрез нещо друго.

Каним ви на вълнуващо пътешествие в света на личните ви метафори – в 90 минутна групова коучинг сесия всечи участник ще има възможността да разкрие, изследва и пресъздаде метафората на своя живот.

Всеки участник ще си тръгне с ново разбиране за това:

  • Каква е силата на метафорите и как те въздействат на поведението му.
  • Кои са настоящите метафори на живота/бизнеса/екипа/компанията му.
  • Каква е силата и слабостта на настоящата му метафора;
  • Коя е новата метафора, която ще донесе вдъхновение и подкрепа в живота/бизнеса/екипа/компанията му.
  • Как да затвърди тази нова метафора, с конкретни стъпки и стратегии.

Всички коучове, освен силното преживяване ще имат на разположение още един ефективен подход, който да използват в своята практика с индивидуални клиенти, групи и екипи.

В това вълнуващо изследване ще ни поведе Неда Алкалай, професионален сертифициран коуч (РСС), ментор коуч и обучител. Неда има над 25 години бизнес опит на високи ръководни позиции в големи национални и мултинационални компании. Тя е опитен обучител и фасилитатор в областта на управление на хора, продажби, преговори и др., като над 12 години подкрепя лидери на различни нива да развият своите умения и да увеичат личната си и екипна ефективност. Неда е съавтор и водещ на първата българска сертификационна обучителна програма по коучинг, акредитирана от Международната Коуч Федерация (ICF) – “ПУЛСът на Коучинга” и регистриран ментор-коуч към ICF.

Нашата концепция за съществуването ни е метафорична по своята природа. Ние разбираме живота, околната среда и себе си единствено чрез асоциации, което е широкото значение на метафората – да разбереш нещо, чрез нещо друго. Каним ви на вълнуващо пътешествие в света на личните ви метафори.

Всички акредитирани към Ай Си Еф коучове, които присъстват на живо и изцяло ще получат 1.5 ССЕ (Core Coaching Competences) точки за подновяване на акредитация.

Необходима е регистрация  ТУК