Световно признание за ABCD инициативата на ICF Bulgaria

05.09.2012

Безпрецедентна съвместна австралийско-българска коучинг инициатива с емблематичното име ABCD (Australian Bulgarian Cross Development) спечели наградата ICF Chapter Award за представителство на Международната коуч федерация (ICF) в категория “Преодоляване на бариерите”.

Инициативата бе осъществена между “Ай Си Еф България” и “Ай Си Еф Виктория” – българското и едно от австралийските представителства на Международната коуч федерация (ICF Global).

Австралийско-българската инициативата ABCD направи прецедент с това, че е съвместен проект на две представителства на федерацията – такъв досега не е осъществяван между никои други две представителства от над 100 държави, където ICF има клонове. Поради тази причина за първи път в своята история Международната коуч федерация награждава с ICF Chapter Award две представителства едновременно.

ICF Chapter Award – световно признание за ABCD коучинг инициативата на ICF Bulgaria и ICF Victoria

Отляво надясно: Джанет Харви, МСС, президент на ICF Global за 2013 г., Петър Горялов, съосновател и председател на ICF Bulgari и част от екипа на ABCD инициативата, Карън Туиди, РСС, президент на ICF Global за 2009 г. и лидер на ABCD инициативата от страна на ICF Victoria, Евелин Морган Брукър, председател на ICF Victoria за 2013 г., Костадин Стоилов, Директор “Професионално развитие” и лидер на ABCD инициативата от страна на ICF Bulgaria, и Дамиън Голдварг, президент на ICF Global за 2014 г. на Годишната световна конференция на Международната коуч федерация. Тя се проведе от 3 до 6 октомври 2012 г. в Лондон.

Подробно за ICF Chapter Award за ABCD коучинг инициативата

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA
ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA