РОЛЯТА И МЯСТОТО НА ЦЕННОСТИТЕ В LIFE-COACHING – ОКТОМВРИЙСКА МЕСЕЧНА СРЕЩА НА КОУЧИНГ ОБЩНОСТТА В БЪЛГАРИЯ – РазЛичностно Развитие

Кога? : 18.10.2018 Четвъртък
В колко? : 18:30ч. и 20:30ч.
Къде? : Сохо,гр. София

Както повечето от нас знаят, личните ценности ни движат в изборите, които правим. Ценностите ни са тези, които ни “шепнат” кое е правилно за нас и кое не е, но не винаги ги слушаме. Понякога се случва да присвоим ценности на други хора и да мислим, че те са важни и за нас. Можем да останем изненадани, когато разберем, че това, за което се борим или отстояваме всъщност изобщо не е ценност за нас, а нещо напълно различно да се окаже наша ценност. В живота това се усеща “като да вървим срещу течението” и все да не можем да се напаснем в определени ситуации или среда, или все нещо да не ни достига, за да постигнем някакъв успех, взаимоотношение или друго. Нашите ценности са двигателите ни и ако ние се движим в унисон с тях, се чувстваме много по-добре, много по-успешни и в хармония със себе си  и околните, с лекота отстояваме позициите си и т.н. 

Каним Ви да се присъедините към октомврийската месечна среща на ICF България – “РазЛичностно развитие” и да научите повече за Вашите ценности и как да калибрирате ценностите на клиентите Ви или Вашите близки, колеги и познати, за да можете да общувате много по-осъзнато с тях. 

Темата е подходяща за  коучове и хора, които се интересуват от коучинг и личностно развитие

Участниците ще се запознаване с коучинг инструент за калибриране на ценностите

С какво ще си тръгнете от срещата? – С възможност да подравните ценностите си към настоящото си житейско състояние и повече яснота как да усещате ценностите на другите хора.

За водещия:

Росен Рашков е професионален коуч и тренер, член на International Coach Federation – Global & Bulgarian Chapters.  Гост-автор на рубрика в списание „Човешки ресурси” и автор на собствен блог, посветен на развитието на социални умения – rosenrashkov.com.

Росен се интересува от аспектите на личностното развитие в професионална среда, като изследва социалните умения, нужни за персонален прогрес. Това той постига чрез различните проявления на своята дейност – чрез индивидуален коучинг, и екипно – чрез social skills тренинги и групови коучинг сесии. 

Заповядайте! Очакваме Ви на 18 октомври 2018 г. от 18.30 часа!