Първи мениджмънт Майсторски клас за изпълнителни директори с гост-коуч Даян Бренън, МВА, МСС, коуч на НАСА, президент на ICF Global за 2008 г., САЩ, организиран съвместно с “Капитал”

Първият Майсторски клас за изпълнителни директори за коучинг в България се проведе на 9 октомври 2012 г. с гост-лектор Даян Бренън, МВА, мастър сертифициран коуч (МСС), един от коучовете на НАСА и президент на Международната коуч федерация за 2008 г. Темата на това първо по рода си събитие за управители и висши мениджъри бе

“Мениджмънт чрез коучинг: управленски стил от ново поколение.
Как да постигате резултати, като помагате на хората около вас сами да намират решенията?”

Първи мениджмънт Майсторски клас за изпълнителни директори на тема коучинг с гост коуч Даян Бренън, МВА, МСС, един от коучовете на НАСА, президент на ICF за 2008 г., организиран съвместно от
Събитието е от поредицата мениджмънт Майсторски класове на в. Капитал и бе организирано съвместно от ICF Bulgaria и “Икономедиа”. Това бе и първото формално партньорство на сдружението по повод на публичните му изяви.

За кого?

Мениджмънт Майсторският клас не е обучение, а практически формат за работа. Той е е предназначен за изпълнителни директори и висши мениджъри и е първото по рода си събитие в сферата на коучинга и то с професионалист от такъв калибър като Даян Бренън в България.

Снимки от първия мениджмънт Майсторски клас за изпълнителни директори и висши мениджъри на тема коучинг, съорганизиран от в. “Капитал” и ICF Bulgaria:

Майсторският клас бе изцяло практически и бе посрещнат с огромен интерес от изпълнителните директори и висши мениджъри у нас.
Мениджмънт Майсторски клас на Капитал и ICF Bulgaria с гост-коуч Даян Бренън, МВА, МСС, един от коучовете на НАСА, президент на ICF за 2008 г.
Това бе и първото събитие от поредицата на “Капитал”, в което 70% от присъстващите бяха изпълнителни директори, с което то се превърна в коучинг събитието за висш мениджмънт за 2012 г. в България:
Мениджмънт Майсторски клас на Капитал и ICF Bulgaria с гост-коуч Даян Бренън, МВА, МСС, един от коучовете на НАСА, президент на ICF за 2008 г.
Даян демонстрира както доказаните практики и 4D системата за изграждане на екипи на НАСА, така и някои от основните принципи в коучинг подхода:
Мениджмънт Майсторски клас на Капитал и ICF Bulgaria с гост-коуч Даян Бренън, МВА, МСС, един от коучовете на НАСА, президент на ICF за 2008 г.
Петър Горялов, съосновател и председател на ICF Bulgaria, откри мениджмънт Майсторски клас на в. “Капитал” и ICF Bulgaria и сподели пред гостите за ICF Chapter Award (Наградата на ICF за местни представителства), която сдружението ICF Bulgaria току-що бе спечелило на Годишната световна конференция на ICF в Лондон от 3-6 октомври, 2012 г.:
Петър Горялов, съосновател и председател на ICF Bulgaria, откри мениджмънт Майсторски клас на Капитал и ICF Bulgaria с гост-коуч Даян Бренън, МВА, МСС, един от коучовете на НАСА, президент на ICF за 2008 г.

Медиите за гост-коуча на ICF Bulgaria Даян Бренън:

“Кариери” откри за първи път коучинг рубрика
“Кариери” | Wirtschaftswoche : “По какво се познава качественият коуч?” (от коучинг рубриката на “Кариери”) (8 август 2012 г.)
в. “Капитал” | “Коучингът е партньорство между равни” – ексклузивно интервю с Даян Бренън, коуч на НАСА и президент на ICF за 2008 г. (5 септември 2012 г.)
“Кариери” | “Изход от задънена улица” (Добра коучинг практика на Даян Бренън с изпълнителен директор в сферата на здравеопазването) (5 септември 2012 г.)
в. “Капитал” | Експерт от НАСА ще обучава български мениджъри” (13 септември 2012)
в. “Дневник” | “Експерт по мениджмънт представя в София управленски стил от ново поколение” (13 септември 2012 г.)
Utre.bg | “Експерт по мениджмънт представя в София управленски стил от ново поколение” (13 септември 2012 г.)
Economy.bg | “Коучингът дава шанс на бизнеса и България за конкуретно предимство в глобалния свят” (7 февруари 2013 г.)

ВСИЧКИ ПУБЛИКАЦИИ ЗА ICF BULGARIA В МЕДИИТЕ

 

Първа бизнес закуска на тема коучинг в България с гост Даян Бренън, организирана от ICF Bulgaria

След мениджмънт Майсторския клас, на 10 октомври 2012 г. Даян Бренън присъства и сподели опит с водещи изпълнителни директори и едни от емблематичните лица на българския бизнес по време на Първата бизнес закуска на тема коучинг у нас, която бе организирана от ICF Bulgaria с финансовата подкрепа на “Сименс”:

Първа бизнес закуска на тема коучинг в България с гост Даян Бренън, коуч на НАСА, организирана от ICF Bulgaria

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA

ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA