Първи коучинг панел в Годишната HR конференция на БАУРЧР

2011-11-03

За първи път панел специално на тема коучинг бе включен в есенната V конференция на БАУРЧР “Отгледано бъдеще”, която се проведе на 4 ноември 2011 г. в София. ICF Bulgaria съдейства за участието на един от водещите световни специалисти в коучинг индустрията – Лиз Макан, професионален коуч, визионерът и създател на вътрешната коучинг програма и ръководител на дивизията “Коучинг за висши мениджъри, лидерство и мениджмънт” в британската обществена медия Би Би Си.

На въпрос от аудиорията “Кое ще е следващото след коучинга?”, Лиз Макан лаконично отговори: “Коучингът е тук, за да остане”.

Всеки от участниците в V Годишна конференция на БАУРЧР получи образователната брошура на ICF Bulgariа, в която има информация за коучинга и как той се различава от други професионални услуги като консултацията, обучението, менторството, терапията и други; какъв е процесът на сертификация като професионален коуч; как сертифицираните коучове се акредитират и информация за Майсторските коучинг класове на ICF Bulgariaи други събития на сдружението.

6-ти Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria

По време на посещението си в България, което е първото на такъв изтъкнат експерт в сферата на коучинга, Лиз Макан проведе специално за членовете на ICF Bulgaria 6-ия Майсторски коучинг клас на ICF Bulgaria на 3 ноември 2011 г. на тема “Интеграция на коучинга в Би Би Си”, на който зададохме много въпроси и най-вече научихме много от качеството на присъствието на Лиз.
Благодарим ти, Лиз, за доверието и че сподели практиката си с ICF Bulgaria и с HR общността у нас!

Медиите за посещението на госта на ICF Bulgaria Лиз Макан:

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA
ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA