Промени в Управителния съвет на ICF Bulgaria

Магдалена Николова, съосновател и съпредседател на ICF Bulgaria от 16 септември 2008 г., бе освободена по собствено желание с решение на Общото събрание от длъжността Директор “Членство” на ICF Bulgaria, считано от 4 ноември 2010 г.  С това тя напуска и Управителния съвет на сдружението.

Магдалена Николова заяви желанието си да напусне Управителния съвет на 28 юни 2010 г. поради увеличените й ангажименти. “Тези три години за мен лично и за нас като екип бяха време на усърдна и ползотворна работа по създаването на структурата на сдружението, посещаване на международните конференции на ICF, проучване на българския пазар, сътрудничество  с български и международни организации. Искрено вярвам, че работата за ICF Bulgaria на световно ниво изисква внимание, усърдие и отговорност – факт, който всеки, който работи като доброволец за ICF може да потвърди.”, заяви по повод на напускането си Магдалена Николова.

Магдалена Николова, Петър Горялов и Ирина Гроздева започнаха съвместната си работа от края на 2007 т. и на 16 септември 2008 г. официално съосноваха ICF Bulgaria като представителство на най-голямата коучинг организация в света – Международната коуч федерация (ICF). Тримата заедно поставиха началото на сдружението и първоначално формулираха неговата стратегическата посока – визия, мисия и ценности, и намерение за развитие на професионалния коучинг на солидна основа в България.

С решение на същото Общо събрание от 4 ноември 2010 г. Веселка Цочева поема ролята директор “Членство” и към екипа на сдружението се присъединява и Анета Младенова като директор “Финанси”. Така членове на Управителния съвет на ICF Bulgaria с мандат до края на 2011 г. са: Петър Горялов, съосновател и председател, Ирина Горялова (Гроздева), съосновател и директор “Комуникации”, Веселка Цочева, директор “Членство”, Анета Младенова-Натова, директор “Финанси” (на снимката долу отляво надясно):

 

ПРЕДХОДНИ УПРАВИТЕЛНИ СЪВЕТИ НА ICF BULGARIA

ОЩЕ ЗА ОСНОВАВАНЕТО НА ICF BULGARIA
ОФИЦИАЛНА РЕГИСТРАЦИЯ НА ICF BULGARIA

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA

ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA