ПРОМЕНИ В ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ОТНОСНО ЗАЩИТАТА НА ЛИЧНИ ДАННИ – АПРИЛСКА СРЕЩА НА КОУЧИНГ ОБЩНОСТТА В БЪЛГАРИЯ – РазЛичностно Развитие

Кога? : 19.04.2018
В колко? : 18:30
Къде? : СОХО, ул. Искър, 4
София, България

Новата правна рамка относно защитата на лични данни поставя редица предизвикателства пред организациите и основният фокус е защитата на личните данни на клиентите и потребителите. Тази рамка касае и коучинг общността, която събира и обработва чувствителни данни за своите клиенти.

На предстоящата априлска среща РаЗличностно развитие, решихме да допринесем за коучинг общността с кратка практическа презентация на промените относно защитата на личните данни, събирани и обработвани от нас като коучове, както и какви са възможностите за избягване воденето на регистри от наша страна. Предвижда се в тези два часа, които ще прекараме заедно, да е наистина практично и полезно за нас. Подгответе си предварително въпросите, които бихте искали да зададете на лектора. Така ще можете да използвате времето максимално ползотворно.

Лекцията е фокусирана специално към нуждите от знание в тази област на хората, които практикуват коучинг с клиенти или биха искали да започнат да го правят.

Каква ще е ползата за участниците?

Ще придобиете повече знания относно:

  • правилата относно защитата на личните данни при процеса на коучинг;
  • измененията в действащата нормативна рамка относно събирането, обработването и съхраняването на лични данни;
  • задълженията относно воденето на регистри;
  • правните мерки за въвеждането на новите правила за защита на личните данни.

С какво ще си тръгнете от срещата?

  •  яснота относно правната рамка за защита на личните данни.

За лектора:

Адв. Йована Славова има 17 години опит и практика в областта на трудовото право, защитата на личните данни и обслужване на клиенти. Има допълнителна специализация в областта на защитата на лични данни, води семинари и обучения на тази тема.

Очакваме ви!