Предстои провеждане на третото издание на Национална конференция по лидерство и коучинг

Предстои провеждане на третото издание на Национална конференция по лидерство и коучинг, която ще бъде посветена на темата Пресечни точки: Къде бизнесът среща професионалния коучинг”. Събитието ще се проведе на 13 и 14 юни 2019 година във форум “Джон Атанасов”, София Тех Парк.

В Конференцията ще вземат участие изявени чуждестранни и български лектори, специалисти в своите области. В рамките на два дни ще бъде създадено специално пространство, което ще събере най-новите практики в коучинга, засягащи всевъзможни сфери от професионалния и личния живот на представителите на бизнеса. Ще бъдат представени интересни и практични подходи в лидерството и приложението на коучинга, споделени по завладяващ и вдъхновяващ начин от водещи имена в областта на коучинга. Опит ще споделят компании, които успешно използват този подход за професионалното и личностното развитие на своите екипи.

Тазгодишното издание на Конференцията цели да заздрави моста между професионалния коучинг и бизнеса в България като срещне представители от различни сфери и ги постави в една по-иновативна, нестандартна и модерна среда. Конференцията се е утвърдила като събитие без аналог в страната ни и продължава да привлича вниманието на международно признати лектори и участници от други държави

Обещаваме Ви една интригуваща и пъстра програма, която в рамките на два дни ще Ви срещне с водещи имена в коучинга и бизнеса чрез дискусии, интерактивност, уъркшопи и забавления! Събитието е отворено за всички, които се интересуват от професионално и личностно развитие и търсят начини как да реализират високи постижения и да развиват талантите – своите и на екипите си. Някои от основните теми, които ще бъдат засегнати в Конференцията ще разгледат възможности за повишаване на ефективността на екипите, как да намерите баланса между работа и личен живот, как да търсите и давате мотивация на себе си и хората, с които работите, как коучингът може да се превърне в катализатор за продуктивност и екипна работа, и мн. др.

Едни от най-последните проучвания в сферата на бизнес науките посочват, че поколение Y няма нужда от шефове, тo има нужда от коучове, които да му помагат да постига кариерните си цели! Трета национална конференция по лидерство и коучинг ще Ви запознае в дълбочина с най-актуалните теми и тенденции в лидерството и ще помогне на Вас и хората, с които работите, да бъдете едно по-добро “Себе си”.

Организатор на Конференцията е Сдружение АЙ СИ ЕФ България, което си поставя за цел чрез този престижен форум да допринесе за развитието на професионалните и лидерски качества на специалистите, което ще има ефект и върху икономиката на страната ни като цяло. Специално за всички посетители ще се проведе нетуъркинг вечеря, която ще помогне на участниците да общуват по-ефективно, като ги извади една стъпка извън зоната им на комфорт и ще ги предизвика да доразвият качествата си или пък да открият неподозирани такива.

Ще ви очакваме!

Сайт на събитието: http://coachingconferencebulgaria.com/index.php

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1139415562912640/