ЛИДЕРСТВО ЧРЕЗ ПРОМЯНА НА ТВОЯТА РЕАЛНОСТ, МАРТЕНСКА СРЕЩА НА КОУЧИНГ ОБЩНОСТТА В БЪЛГАРИЯ

16.03.17 от 18.30в зала Ерато, София, бул. Витоша 164

Регистрация и билети: https://sabitie.bg/event/konferentsii-i-seminari/LIDERSTVO-chrz-PROMYaNA-na-tvoyata-REALNOST-martnska-srshta-na-kouching-obshtnostta-v-Balgariya-RazLichnostno-Razviti-martnska-srshta-na-kouching-obshtnostta-v-Balgariya-RazLichnostno-Razviti.319

Мартенската среща на коучинг общността в България – РазЛичностно Развитие е посветена на “ЛИДЕРСТВОТО чрез промяна на твоята РЕАЛНОСТ”

Заедно с Полина Йорданова, сертифициран коуч, член на Ай Си ЕФ България и автор на програмата RAINBOW, ще изследваме измеренията на нашата реалност и как те изграждат ЛИДЕРА в нас.

ЗА ТЕБ ЛИ Е ТАЗИ СРЕЩА?

Като човек, управляващ ключови дейности в името на твоя успех и успеха на твоя екип или компания, имаш ли усещането, че:

фокусиран върху резултатите, понякога пропускаш момента и красотата на мига?

затрупваш се с нови отговорности, а нямаш време да ги изпълниш?

приоритизирането и делегирането са твои предизвикателства?

другите не те разбират от една дума и не те следват?

негативните емоции и чувства лесно те обземат?

непродуктивните срещи и разговори преобладават?

сънят ти е неспокоен?

личното ти време е все по-недостатъчно?

щастието и удовлетворението в работата са мираж?

Разпозна ли се в тези няколко реда?

Ако отговорът на някои от горните редове е “ДА” те каним на мартенската среща РазЛичностно Развитие, за да получиш работещи идеи за промяна на твоята реалност в едно интерактивно и динамично преживяване с коучинг подход.

Полина Йорданова има повече от 20 години мениджърски опит в международни IT компании. Управлявала е екипи от над 50 човека. От 2011 година се занимава с развитие на мениджъри и екипи чрез коучинг методи. Магистър е по математика, информатика и педагогика към Софийски Университет “Св. Климент Охридски”. Сертифициран коуч към Erickson College International с около 800 часа коучинг. Полина Йорданова е управляващ съдружник на Юнивърс Флоу, която компания е с фокус в изграждането на мотивираща работна среда, развитие на лидерски умения и високоефективни екипи чрез резултатно-ориентирани коучинг методи и 4-D системата на НАСА за ефективност. Мисията на компанията е да подпомага бизнес лидерите в разгръщането на вътрешния им потенциал чрез достигане на майсторство в практическото приложение на лидерските умения, активното използване на силните страни и целенасочен контрол на съзнанието, за постигане на изключителни резултати в техния професионален и личен живот.

Всички акредитирани към ICF коучове ще получат 1.5 ССЕU за подновяване на акредитация.