КОУЧИНГ С КОЛЕЛА – СИЛАТА НА ВИЗУАЛНИЯ ОБРАЗ (WHEEL FORMED OUTCOME) – ФЕВРУАРСКА СРЕЩА НА КОУЧИНГ ОБЩНОСТТА В БЪЛГАРИЯ – РазЛичностно Развитие

Кога? : 15.02.2018
В колко? : 18:30
Къде? : СОХО, ул. Искър, 4
София, България

“Един образ струва повече от хиляда думи” – Алберт Айнщайн

На тази среща ще си говорим:

 • Как чрез начина на водене на записки можем да провокираме креативност и синхрон в коучинг разговора (на живо и он-лайн).
 • Как още да използваме коучинг колелото по време на разговор, така че да постигнем яснота, фокус, приоритизиране, доверие, съгласуваност и ангажираност.
 • Как ефективно и интерактивно да изплозваме коучинг колелото по време на индивидуални и екипни срещи – представяне на уеб-базиран коучинг инструмент.

Това ще бъде групова дискусия и споделяне на опит, представяне на личен опит и добри практики, демонстрация.

Първите 60 минути ще дискутираме:

 • ефективните записки в коучинга – силата на визуалното представяне в коучинга
 • защо колело – смисъл зад графичния символ
 • приложения на колелото в коучинга (споделяне на добри практики и примери от индивидуален коучинг на живо и он-лайн)
 • приложения на колелото във воденето на срещи (споделяне на добри практики от използването на колело в екипен коучинг)

В оставащите 30 минути от нашата среща ще направим демо на он-лайн коучинг сесия с интерактивно коучинг колело.

Към кого е адресирана: практикуващи коучове, екипни мениджъри, скръм мастери, всеки с интерес към темите:

 • лична продуктивност,
 • ефективност,
 • визуализация,
 • креативност,
 • екипна работа,
 • резултат-ориентирано мислене, и връзката на тези теми с коучинг подхода на комуникаця.

Каква ще е ползата да участвате:

Ще имате яснота за важността на визуалните елементи и в частност на коучинг колелото в провокирането на яснота, фокус, приоритизиране, доверие, съгласуваност и ангажираност. Ще имате знание как да използват интерактивно он-лайн колело за водене на индивидуални и екипни срещи. Ще имате безплатен достъп до интерактивното он-лайн колело и идеи как да го прилагате в собствената си практика.

С какво ще си тръгнете от срещата:

Идеи как да използвате коучинг колелото в коучинг разговор (за коучове). Идеи как да прилагате коучинг колелото във водене на екипни и индивидуални срещи (за мениджъри). Идеи как да използвате коучинг колело за структуриране на личното мислене (за себе-коучинг). Информация как да ползвате интерактивно он-лайн коучинг колело и безплатен достъп до него за по-нататъшно ползване.

Запознайте се с водещите:

Надежда Михайлова е РСС коуч. Лектор в международната обучителна програма на Ериксън Коучинг Интернешънъл “Изкуството и науката в коучинга”. Запален коуч и провокатор на идеи и нововъведения. Въхновител е на CoachingWheels.com Надежда споделя за ролята си на коуч: “Работата ми е да помогна на клиента да си представи цялостната картина, която желае неустоимо… от там нататък реализацията на мечтите става лесна.”

Михаил Михайлов е инженер по образование. Професионалният му път започва с разработването на софтуерни решения за бизнеса, а в момента е Скръм Мастър на екип от програмисти и организира успешното реализиране на  задания по мащабен международен проект. Пали се от възможнстта на води екипи чрез ефективна организация и коучинг. Завършил е обучения по управление на проекти и процеси и международна коучинг програма, акредитирана от ICF. Обича да създава продукти, които служат на хората. Създател е на CoachingWheels.com

Присъединете се към нас на 15 февруари 2018 г. и надградете знанията си от опита на професионалисти и от опита на цялата група!  

Очакваме Ви!