Избор на нов председател за 2014 г.

31.01.2013

Костадин Стоилов, досегашен директор “Професионално развитие” и член на Управителния съвет от 28 декември 2011 г., бе избран за новоизбран председател на сдружението за периода 2014-2015 г. Членовете на ICF Bulgaria го избраха единодушно на Общо събрание на 31 януари 2013 г.

Костадин Стоилов бе избран за председател на ICF Bulgaria за 2014-2015 г.

Общо събрание на ICF Bulgaria

Костадин Стоилов бе един от най-сърцатите поддържници на каузата на ICF Bulgaria за популяризиране на ползите от професионалния коучинг в България. Той ръководи ABCD коучинг инициативата на ICF Bulgaria и австралийското представителство ICF Victoria, която спечели световно признание, след като бе отличена от Международната коуч федерация с престижната ICF Chapter Award в категорията “Преодоляване на граници”. Това е и първото международно отличие на ICF Bulgaria като представителство.

Впоследствие Коста избра коренно различен личен и професионален път и през 2013 г. замина за Южна Корея, където пое ключова роля в международен проект на “Хюндай”. Самият той сподели, че участието му в редица инициативи на ICF Bulgaria е невероятен опит в изграждане и развитие на професионална общност, както и много ценна възможност за личностно развитие. Отговорноста като член на Управителния съвет на ICF Bulgaria за 2012-2013 г., възможността да работи с другите членове на борда и членовете на организацията е било много интересно и различно предизвикателство.

Коста е уверен, че използването на коучинга като изключително съвремен подход е много полезно средство за положителна личностна или организационна промяна. Той самият смята, че приемането на следващото голямо предизвикателство в неговата кариера, а именно заминаването му за Южна Корея, е доказателство за подкрепата, която коучингът може да осигури за всеки търсещ и развиващ се професионалист.

В края на 2013 г. ICF Bulgaria избра нов Управителен съвет за периода 2014-2015 г.

ВСИЧКИ МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ НА ICF BULGARIA
ВСИЧКИ МИНАЛИ СЪБИТИЯ НА ICF BULGARIA