ЖЕЛАНА РАБОТА И УСПЕШНА КАРИЕРА С КОУЧИНГ – ЗАЩО, КОГА, КАК. ОКТОМВРИЙСКА СРЕЩА НА КОУЧИНГ ОБЩНОСТТА В БЪЛГАРИЯ – РазЛичностно Развитие

Кога? : 19.10.2017
В колко? : 18:30 – 20:00
Къде? : СОХО, ул. Искър, 4
София, България

Скъпи приятели,

През октомври месечната среща на коучинг общността в България – РазЛичностно развитие е посветена на кариерния коучинг с тема:

“Кой ще те подкрепи в изкачването на кариерния Еверест? Твоят личен път от базовия лагер до върха.”

Ползите от кариерен коучинг в избора на работа и развитието на определена позиция ще ни разкрие Росен Рашков, сертифициран коуч и член на Ай Си Еф България. Росен ще сподели интересни факти и заключения от свой личен експеримент в областта на кариерния коучинг, в който са участвали над 30 доброволци в над 20 различни професии и сфери на дейност (от такива без реален трудов опит (студенти и хора с до 6 месеца стаж) до опитни професионалисти с над 5 години опит на конкретна позиция и над 30 години професионален път). Росен ще сподели опит от работа с клиенти и ще направи сравнение с други инструменти за развитие на работното място / кариерата.

Кой е Росен?

В своята практика използвам естествените си силни страни в лично общуване и работа в екип, изграждане на доверие чрез отговорност към целите на клиента, както и умения, придобити в над 15 – годишната ми кариера на търговски мениджър, ментор и лидер – дълбоко аналитично и интуитивно дефиниране на потребности, създаване на креативни решения чрез работа на различни нива и набор от инструменти, всичко това опаковано в подкрепящ, емпатичен, търпелив подход и позитивно, безпристрастно отношение.

Всичко това ме прави вярващ – в коучинг като подход за професионално развитие, защото чрез неговите инструменти мениджъри и екипи, с които съм работил през годините, вървят напред и постигат сериозни резултати. Вярвам в коучинг като начин да преобразиш живота си в личен план, да осъзнаеш и използваш потенциала си, благодарение на клиенти, осмелили се да бъдат не чуждите очаквания, а най-доброто „себе си”. И вярвам в коучинг, защото вярвам в своите умения и отдаденост към работата с всеки клиент.

Към кого е адресирана срещата:

– Млади хора, които правят избор на първа работа.

– Професионалисти, които се чувстват заседнали на настоящата си позиция или желаят да направят следваща стъпка в кариерно развитие.

– Коучове.

Каква ще е ползата за участниците и с какво ще си тръгнат от срещата:

Ще разберат какви са директните и успоредни ползи от кариерен коучинг в различните етапи от професионалнотоим развитие – например постигане на по-добро разбиране за себе си от кариерна гледна точка, създаване и изчистване на фокус върху лична ситуация в различни времеви аспекти, избор на нова роля, управление на промяна и др. Използване на коучинг инструменти.

За регистрация:
https://sabitie.bg/event/konferentsii-i-seminari/Zhlana-rabota-i-uspshna-karira-s-kouching-Zashto-koga-kak-Oktomvriyska-srshta-na-kouching-obshtnostta-v-Balgariya—RazLichnostno-Razviti.427