ДА БЪДЕШ СВОЕТО ПРИЗВАНИЕ – Февруарска среща на коучинг общността в България РазЛичностно развитие

Заповядайте на 16.02.2017 Четвъртък от 18.30ч. до 20.00ч. в Център ЕРАТО, гр. София, бул.Витоша 164
Ако сте коуч, работещ в сферата на кариерното ориентиране, ако сте ученици, кандидат студенти или техни родители или ако просто търсите смисъла в живота и мотивация за промяна, заповядайте на февруарската среща РазЛичностно Развитие, където ще имаме удоволствието да сме заедно с Валерия Йорданина, член на Ай Си Еф България и вдъхновен коуч.

Темата е: “Да Бъдеш своето Призвание” – Всички ние тръгваме по нашия път и съобразявайки се с хората около себе си започваме да следваме чуждите желания. Тогава именно яснотата за призванието, това каква е нашата автентичност, ни връща на нашия си път. Призванието е пътеводната светлина, която ни осветява и осмисля пътуването.

Ето и нейната лична покана:

“Аз съм Валерия Йорданина, професионален сертифициран коуч, член на ICF България. Своето лично призвание открих в това да партнирам на хората да тръгнат по пътя към себе си, да се развиват и просто да бъдат себе си. Така първо срещнах коучинга, след което създадох Коучинг център за развитие „Да Бъдеш”. Център, който подкрепя развитието във всичките му форми – личностно и духовно, професионално и кариерно, бизнес и предприемачество.

В срещата през февруари ще търсим отговори на въпросите: Защо преоткриването на призванието е важна съставка за личната удовлетвореност? Как следвайки своето призвание нашето пътуване преминава от каране на каруца по черен път в умело шофиране на комфортен автомобил по многолентова магистрала?

Валерия ни е подготвила интерактивна презентация, съчетана с игра на асоциации и групов коучинг.

Какво още има в Работилничка „Да Бъдеш своето Призвание”? – Какво включва понятието? Какви лични таланти и силни качества имате? Каква е Вашата автентичност и как тя Ви свързва с останалите като сте полезни за тях? За какво мечтаехте като деца и как да върнем мечтите си сега?

Каква ще е ползата за вас: Колегите работещи в сферата на кариерното ориентиране ще си вземат интересни интерактивни методи за работа със своите клиенти. Всеки, който се вълнува от тази тема ще събере индивидуалния си пъзел на своето призвание и своята автентичност. Ще внесете в речника си думи, които осмислят и обогатяват ежедневието ви, като силни черти от характера, себеизразяване и полезност.

С какво ще си тръгнете от срещата: Ще си тръгнете заредени с ентусиазъм и вдъхновение. Ще поставите началото на един нов добър навик – Да Бъдеш своето призвание. Ще върнете обратно мечтите си, загубени по дългия път на неудовлетвореност и примиряване в живота.

Участието в РазЛичностно Развитие носи 1.5 ССЕUs (точки за подновяване на акредитация).

Регистрация и билети:
https://sabitie.bg/event/konferentsii-i-seminari/Da-Badsh-svoto-Prizvani—fvruarska-srshta-na-kouching-obshtnostta-v-Balgariya-RazLichnostno-Razviti.295

Очакваме ви!