Втора национална конференция по лидерство и коучинг „LEADing into the FUTURE”

Предстои Втора национална конференция по лидерство и коучинг, която ще бъде посветена на темата „LEADing into the FUTURE”. Събитието ще се проведе на 25-26 октомври 2017 година в Капитал Форт, София.

В Конференцията ще вземат участие изявени чуждестранни и български лектори, специалисти в своите области. В рамките на два дни ще бъде създадено специално пространство, което ще събере най-новите практики в коучинга и лидерите на бъдещето. Ще бъдат представени интересни и практични подходи в лидерството и приложението на коучинга, споделени по завладяващ и вдъхновяващ начин от водещи имена в областта на коучинга. Опит ще споделят лидери на компании, които успешно използват този подход за развитието на своите  екипи.

Сред презентаторите в конференцията са авторитетни имена на коучове като Абуди Шаби, Сали Бониуел, Саима Бът, Катерина Канелиду, Аннамария Барнозки, Джеймс Дилън и други. Специален гост ще бъде диригентът – визионер Йордан Камджалов, който ще сподели своя лична история и ще вдъхнови участниците да се усъвършенстват и да оставят следа.

Събитието е отворено за всички, които се интересуват от професионално и личностно развитие и търсят начини как да реализират високи постижения и да развиват талантите – своите и на екипите си. Конференцията ще се фокусира върху това как лидерите да се развиват и усъвършенстват в съвременната, непрекъснато променяща се среда, как се измерва ефектът от коучинга, как да се прилага всеобхватната демокрация (Deep Democracy), което представлява системен подход за работа с хора, групи и екипи, както и много други въпроси.

Като организатори, ние от АЙ СИ ЕФ България си поставяме за цел чрез този престижен форум да допринесем за развитието на професионалните и лидерски качества на специалистите, което ще има ефект и върху икономиката на страната ни като цяло. Специално за всички посетители сме подготвили вечеря „Лабиринт на сетивата“, където, на специално място, всеки ще има възможност да сътвори и “преживее” бъдещето си през всички свои сетива.

„Знаем, че в съвременния свят трябва да бягаш бързо, за да не останеш на едно място. Затова сме убедени, че развитието на лидерите и мотивацията на служителите стават все по-важни компоненти от големия бизнес успех. Коучингът е модерен подход за развитие и постигане на цели, конференцията ще разкрие най-новите тенденции в тази област.“ – д-р Кирил Калев, председател на УС на АЙ СИ ЕФ България.

Повече информация и конкретни детайли за програмата и предстоящото на Втората национална конференция по лидерство и коучинг можете на откриете на официалния сайт на събитието – http://coachingconferencebulgaria.com/

Ще ви очакваме!