Предстои специалната, юбилейна IV-та Национална Коучинг Конференция по случай 15 години от учредяването на българския клон на Международната коучинг федерация (МКФ/ICF) – Ай Си Еф България (ICF Bulgaria)!

Под надслов „The Power of Connection“, тя ще се проведе на 26ти октомври 2023 г. в Interpred World Trade Center.

Целта на конференцията е да обедини лидерите в развитието и оценката на човешкия потенциал и да даде максимум стойност, знания и свързаност между участниците. Работният език на конференцията ще е английски и няма да има осигурен превод. Събитието е отворено за всички, които се интересуват от професионално и личностно развитие и е подходящо за ръководители на екипи, специалисти в сферата на човешките ресурси, коучове или обучаващи се, основатели на собствена компания и ентусиасти за създаване на устойчиво бизнес бъдеще.

Тази уникална конференция ще ви запознае със специално селектирани международни и български лектори в областта на бизнес коучинга, екипното развитие и човешките ресурси,лидерството. Пристигат специално от Нидерландия, Испания, Обединеното Кралство, Унгария и Австрия. Гостите ни са с най-високата степен на акредитация от МКФ – мастър коучове с над 2500 часа опит, носители на международни награди, основатели на компании, иноватори, автори на книги и най-вече хора, за които свързването е ценност, а коучингът е страст и мисия. Те, както и акредитирани към МКФ професионални коучове от България, ще споделят опит, техники, перспективи и способи за изследване на потенциала у хората, подходи за свързване, управление и израстване и още много.

Конференцията ще завърши с тържествен коктейл, на който ви очакваме с нетърпение!

Организатор на събитието е Сдружение „Ай Си Еф България“, чиято цел е да подкрепя и допринася за устойчивото и висококачествено развитие на професионалния коучинг в страната.

Сайт на събитието: https://coachingconferencebulgaria.com/#home
Събитие в LinkedIn: https://www.linkedin.com/events/thepowerofconnection-4thnationa7107410601227804673/
Събитие в Facebook: https://fb.me/e/3PMKKqt6h

Златен Спонсор на събитието: https://danielaaneva.com/

За повече събтития и информация, последвайте ни в социалните мрежи:

LinkedIn

Facebook

Instagram